WORK2018-12-07T16:06:00+00:00

WORK AT LIMES

ONZE VACATURES

Ons team bestaat uit toegewijde mensen die altijd streven naar het beste resultaat. Zowel extern als intern. Daarnaast bieden we tal van mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen. Of je nu fiscalist, aangiftemedewerker, HR-adviseur of medewerker bent op de financiële administratie.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk snel onze vacatures. Staat jouw functie hier niet bij, maar spreekt onze organisatie je aan? Stuur dan een open sollicitatie naar info@limes-int.com.

EXECUTIVE ASSISTANT ‘PARAFISCAL’

twee vacatures, fulltime, vast dienstverband

Wij zijn per heden op zoek naar een integere, bekwame, loyale en representatieve Executive Assistant / Parafiscal voor de afdeling tax + expat, onze internationale fiscale adviespraktijk.

JOUW UITDAGING

In deze functie verricht je (fiscaal) inhoudelijke, organisatorische en ondersteunende werkzaamheden voor de internationaal opererende partners en (senior) managers die allen zeer bedreven zijn in hun vakgebied. Als Parafiscal krijg je te maken met jurisprudentieonderzoek, het controleren van documenten, voorbereiden van dossiers, opstellen van stukken en andere administratief fiscaal-juridische taken. Jouw toegevoegde waarde is gelegen in het ondersteunen van de partners en (senior) managers door het zodanig coördineren van de processen dat deze tot een goed en tijdig advies leiden. Je bent in staat zeer accuraat te werken, je houdt van afwisseling en je hebt geen moeite met het uitvoeren van ad hoc taken. Verder heb je reeds ervaring in een rol waar de werkdruk hoog kan liggen en houd je te allen tijde het hoofd koel. Samen met je opdrachtgevers werk jij aan de beste, vaktechnische oplossingen voor onze klanten.

WAT GA JE DOEN:

In deze functie ondersteun je de partners en (senior) managers van LIMES met onder meer:

 • het bewaken van de voortgang en coördinatie van uitgezette acties en afspraken
 • het zelfstandig afhandelen van (lopende) processen en acties
 • het signaleren van stagnaties en deze zelfstandig oplossen
 • ervoor zorgdragen dat de klant te allen tijde wordt geïnformeerd (managing expectations)
 • het plannen en voorbereiden van meetings en presentaties
 • het opstellen en afhandelen van correspondentie zoals brieven, notities en emails
 • het uitwerken van (vertrouwelijke) stukken zoals memo’s, verslagen en rapporten
 • het verzamelen, archiveren, verwerken, controleren en muteren van gegevens

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU:

Je neemt initiatief waar nodig en werkt proactief zodat wij aan de verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen. Kortom: je bent een super assistent voor de partners en (senior) managers.

 • HBO of WO werk- en denkniveau (voorkeur voor fiscaal recht / -economie)
 • overzicht bewaren en initiatief nemen
 • resultaatgericht zijn en werken aan een oplossing
 • accuraat zijn en kunnen anticiperen
 • planmatig en organisatorisch sterk
 • stressbestendig, zelfverzekerd en zelfstandig
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • verantwoordelijk en daadkrachtig
 • gedreven, verbindend en klantgericht
 • communicatief sterk en gericht op samenwerken

Klik op deze link om direct te reageren.

WAT BIEDEN WIJ?

Een afwisselende en uitdagende functie in een bijzonder veeleisende (fiscale) werkomgeving. Salarisindicatie is afhankelijk van je ervaring. LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling en veel opleidingsmogelijkheden.

FISCALIST – INTERNATIONAAL MEDIOR

Je bent minimaal 3 jaar actief in het adviseren van bedrijven en particulieren met grensoverschrijdende activiteiten op internationaal fiscaal gebied  en sociale zekerheid en je hebt inmiddels enige kennis en ervaring opgebouwd. In jouw rol zal jouw toegevoegde waarde met name liggen bij het voorbereiden van adviezen alsmede het maken van fiscale berekeningen omtrent de verschillende aspecten van Global Mobility. Met name op het gebied van aangiften en advies voor expats. Je bent dus betrokken bij advisering over fiscale consequenties voor uitgezonden werknemers en je bereidt adviezen op maat voor.

De meer complexe aangiften inkomstenbelasting van deze werknemers stel jij zelf op. Je bent betrokken bij het opstellen van presentaties voor klanten en relaties en je levert een actieve bijdrage aan het vaktechnisch overleg. Bovendien heb je contact met onze klanten, met onze relaties uit het internationale netwerk en de belastingdienst.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je stelt de klant centraal en bent gericht op samenwerken
 • Je bent ondernemend en ambitieus en signaleert kansen
 • Je bent adviserend en tegelijkertijd implementeer je ook succesvol jouw plannen
 • Je bent enthousiast en gedreven, ook op vaktechnisch gebied
 • Je ambitie is topkwaliteit te leveren
 • Je bent analytisch zeer sterk en zeer accuraat
 • Je bewaakt het budget, voortgang en planning van de eigen werkzaamheden
 • Je signaleert kansen en risico’s op aanverwante gebieden
 • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • Je hebt ca drie jaar ervaring als (internationaal) fiscaal adviseur in het
  bedrijfsleven, dan wel binnen een accountants- of belastingadvieskantoor
 • Je hebt een afgeronde WO-of HBO opleiding fiscale economie of fiscaal recht

Bij LIMES international word je opgeleid tot een deskundig adviseur die van aanpakken weet en het fiscale vraagstuk daadwerkelijk oplost. Je wordt gestimuleerd in je ontwikkeling en je doorgroei.

WIE ZIJN WIJ?

LIMES international is een toonaangevende advies en consultancy organisatie die het verschil maakt door zich uitsluitend te begeven op het gebied van grensoverschrijdende activiteiten. Het unieke van LIMES International is dat we een nichespeler zijn met een breed aanbod van diensten onder ‘één dak’. Een one-stop-shop waar bedrijven en hun medewerkers geadviseerd, begeleid en ontzorgd worden op het gebied van internationaal fiscaal-  juridische, immigratie- en HR vraagstukken.
We onderscheiden ons door de beste oplossingen te vinden waarbij onze fiscalisten, adviseurs en consultants nauw met elkaar samenwerken. Hierdoor zijn we net iets creatiever en kunnen we dat stapje extra zetten om onze klanten het beste tailor made advies en de beste service te geven.

Dat onze unieke aanpak aansluit bij onze klanten merken wij. Ons meer dan 50 medewerkers tellende bedrijf groeit gestaag en we bereiden ons voor op een verdere groei ontwikkeling.

En daarvoor zoeken wij de beste medewerkers! Talenten die het beste van zichzelf willen laten zien. Maak bij ons het verschil en kom ons team versterken! Wij zijn gevestigd in Valkenburg (nabij Leiden) en goed te bereiken met auto en OV. Graag leren we jou kennen!

Klik op deze link om direct te reageren.

WAT BIEDEN WIJ?

De (secundaire) arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en work/life balance zijn uitstekend te noemen! Een bedrijfsauto- of mobiliteitsregeling is onderdeel van je arbeidsvoorwaardenpakket.

FISCALIST – INTERNATIONAAL SENIOR

Al vele jaren adviseer je bedrijven en particulieren over grensoverschrijdende arbeid op fiscaal gebied. Zowel klanten als collega’s waarderen jouw deskundige en pragmatische benadering en jij adviseert en begeleidt hen met veel plezier.

In de rol van (senior) manager leg je verbanden tussen de strategische doelstellingen van de klant en de mogelijke consequenties voor hun Global Mobility met een sterke focus op internationale sociale zekerheid. Je analyseert vraagstukken en je komt met creatieve en praktische oplossingen die je verwerkt in een advies op maat. Waar nodig ben je in staat je advies cijfermatig te onderbouwen en uit te leggen aan de klant. Je bouwt je eigen netwerk van klanten op en je breidt je klantenportefeuille verder uit.

Je bent wat onze klanten verwachten; een deskundige adviseur die van aanpakken weet en het vraagstuk daadwerkelijk en vooral pragmatisch oplost.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • je bouwt je eigen netwerk en klantenportefeuille op; je stelt de klant centraal
 • je bent wervend, ondernemend en ambitieus
 • je signaleert kansen en benut deze
 • je bent adviserend en tegelijkertijd implementeer je ook succesvol jouw plannen
 • je bent enthousiast en zeer gedreven, ook op vaktechnisch gebied
 • je ambitie is om topkwaliteit te leveren
 • je bent gericht op samenwerken en weet collega’s te stimuleren
 • je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van je budget en planning
 • je bent actief betrokken bij het begeleiden, ontwikkelen en motiveren van je medewerkers
 • je hebt meer dan acht jaar ervaring als internationaal fiscaal adviseur in het bedrijfsleven, dan wel binnen een accountants- of belastingadvieskantoor
 • je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscale economie of fiscaal recht

Bij LIMES international word je gestimuleerd in je ontwikkeling en je doorgroei.

WIE ZIJN WIJ?

Mensen en bedrijven die over landsgrenzen opereren, kunnen niet zonder gespecialiseerde integrale fiscaal-juridische ondersteuning. LIMES international biedt al ruim dertig jaar integrale dienstverlening op het gebied van corporate tax, employee tax, social security, VAT & customs, legal en immigration. Disciplines die we, als one-stop-shop, onder één dak aanbieden. We ontzorgen en faciliteren, zodat u kunt excelleren in internationaal zakendoen.

LIMES international stelt kritische vragen, verkent nieuwe mogelijkheden en gaat op zoek naar de vraag achter de vraag. We adviseren u over grensoverschrijdende activiteiten en helpen u bij het implementeren van deze adviezen. Als de wereld uw speelveld is, staan onze toegewijde adviseurs klaar om u te ondersteunen bij internationale vraagstukken.

Dat onze unieke aanpak aansluit bij onze klanten merken wij. Ons meer dan 50 medewerkers tellende bedrijf groeit gestaag en we bereiden ons voor op een verdere groei ontwikkeling. En daarvoor zoeken wij de beste medewerkers! Talenten die het beste van zichzelf willen laten zien. Maak bij ons het verschil en kom ons team versterken! Ons kantoor is gevestigd in Valkenburg Zuid-Holland, vlakbij Leiden.

WAT BIEDEN WIJ?

De (secundaire) arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en work/life balance zijn uitstekend te noemen!

VERSTERK HET TEAM

Wij leren jou graag kennen! Stuur ons je CV en motivatiebrief onder vermelding van de vacaturenaam en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Klik op deze link om direct te reageren.

FISCALIST – INTERNATIONALE VPB

LIMES international is een toonaangevende advies en consultancy organisatie die het verschil maakt door zich uitsluitend te begeven op het gebied van grensoverschrijdende activiteiten. Het unieke van LIMES International is dat we een nichespeler zijn met een breed aanbod van diensten onder ‘één dak’. Een one-stop-shop waar bedrijven en medewerkers geadviseerd, begeleid en ontzorgd worden op het gebied van internationaal fiscale- juridische, immigratie- en HR vraagstukken.

We onderscheiden ons door de beste oplossingen te vinden waarbij onze fiscalisten en adviseurs nauw met elkaar samenwerken. Hierdoor zijn we net iets creatiever en kunnen we dat stapje extra zetten om onze klanten het beste tailor made advies en de beste service te geven.

Dat onze unieke aanpak aansluit bij onze klanten merken wij. Ons meer dan 50 medewerkers tellende bedrijf groeit gestaag en we bereiden ons voor op een verdere groei.

En om deze groei te stimuleren zoeken wij de beste medewerkers. Talenten die het beste van zichzelf willen laten zien. Maak bij ons het verschil en kom ons team versterken! We hebben voor ons kantoor in Valkenburg, Zuid-Holland, vlakbij Leiden, een vacature voor een Fiscalist met specialisatie VPB.

WAT GA JE DOEN?

Je gaat op enthousiaste wijze bedrijven met grensoverschrijdende activiteiten adviseren op internationaal fiscaal gebied. In deze rol verzorg je adviezen op maat en de vaktechnische voorbereiding ervan, met name op het gebied van Corporate Tax. Je beschouwt het als een uitdaging om jouw klanten en collega’s te verrassen met pragmatische klantgerichte oplossingen van topkwaliteit. Jouw enthousiasme voor het vak en jouw gedrevenheid werken aanstekelijk! Je werkt samen met een team van specialisten (BTW, LB, Global Mobility, compliance) en bent mede verantwoordelijk voor het klantencontact en voor een soepel verloop van de projecten.

Je werkt met partners en (senior) managers voor allerlei soorten klanten, maar begeleidt ook junior adviseurs om het vak verder te leren. Je hebt contact met onze klanten en relaties uit het internationale netwerk en de belastingdienst. Daarnaast ben je betrokken bij het opstellen van presentaties voor klanten en relaties en je levert een actieve bijdrage aan het vaktechnisch overleg.

Bij LIMES international word je opgeleid tot een deskundig adviseur die van aanpakken weet en het fiscale vraagstuk daadwerkelijk oplost. Je wordt gestimuleerd in je ontwikkeling en je doorgroei.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • je stelt de klant centraal en bent gericht op samenwerken
 • je bent ondernemend en signaleert kansen
 • je bent analytisch en zeer accuraat
 • je bent communicatief sterk in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • je hebt circa drie tot zeven jaar ervaring als (inter)nationaal fiscaal adviseur binnen een accountants- of belastingadvieskantoor dan wel in het bedrijfsleven
 • je hebt een afgeronde universitaire opleiding fiscale economie of fiscaal recht en je bent (aspirant) lid van de NOB
 • je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

WIE ZIJN WIJ?

Mensen en bedrijven die over landsgrenzen opereren, kunnen niet zonder gespecialiseerde integrale fiscaal-juridische ondersteuning. LIMES international biedt al ruim dertig jaar integrale dienstverlening op het gebied van corporate tax, employee tax, social security, VAT & customs, legal en immigration. Disciplines die we, als one-stop-shop, onder één dak aanbieden. We ontzorgen en faciliteren, zodat u kunt excelleren in internationaal zakendoen.

LIMES international stelt kritische vragen, verkent nieuwe mogelijkheden en gaat op zoek naar de vraag achter de vraag. We adviseren u over grensoverschrijdende activiteiten en helpen u bij het implementeren van deze adviezen. Als de wereld uw speelveld is, staan onze toegewijde adviseurs klaar om u te ondersteunen bij internationale vraagstukken.

Dat onze unieke aanpak aansluit bij onze klanten merken wij. Ons meer dan 50 medewerkers tellende bedrijf groeit gestaag en we bereiden ons voor op een verdere groei ontwikkeling. En daarvoor zoeken wij de beste medewerkers! Talenten die het beste van zichzelf willen laten zien. Maak bij ons het verschil en kom ons team versterken! Ons kantoor is gevestigd in Valkenburg Zuid-Holland, vlakbij Leiden.

WAT BIEDEN WIJ?

De (secundaire) arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en work/life balance zijn uitstekend te noemen!

VERSTERK HET TEAM

Wij leren jou graag kennen! Stuur ons je CV en motivatiebrief onder vermelding van de vacaturenaam en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Klik op deze link om direct te reageren.

FISCALIST – CORPORATE met gevoel voor Douane

Voel jij je als fiscalist aangetrokken tot de complexe wereld van de Douane, BTW en VPB in een internationaal gerichte praktijk? In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres!

Je wordt lid van het corporate specialisten team dat samen zoekt naar geïntegreerde oplossingen voor de klant. Beproefde oplossingen als het kan, maar creatieve en snelle “out-of-the-box” oplossingen als het moet, altijd pragmatisch met het oog op uitvoerbaarheid en natuurlijk gebaseerd op de juiste theoretische onderbouwing.

Je bent een energieke, spontane fiscalist met een frisse wetenschappelijke geest. Je houdt van een scherpe technische discussie en kunt dat in begrijpelijke taal voor de klant opschrijven, je kunt snel denken, schakelen en handelen. Je hebt een hoog zelfstartend vermogen, je bent initiatiefrijk, een beetje eigenwijs, en je wilt zonder meer een eigen douane advies praktijk. Zelf doen staat voorop, maar je weet wanneer je hulp moet vragen. Je hebt zo je eigen ideeën over het ondernemerschap en je doet daar ook wat mee.

Wij geloven als organisatie in de kracht van samenwerken, korte lijnen en kennis delen. Wij werken dan ook in een platte organisatiestructuur in multidisciplinaire teams en vertrouwen op elkaars grote vaktechnische kennis en ervaring. Wij zoeken iemand die zich hier in thuis voelt. Ons idee: je begint allround en doet zowel douane, BTW als VPB-winst werk om LIMES international en haar klanten goed te leren kennen. Maar het accent ligt op douane werkzaamheden, want vanaf dag één begin je met steun van een zeer ervaren douane specialist op energieke wijze met het op- en uitbouwen van je eigen douane adviespraktijk die je op termijn fulltime zelfstandig zal runnen.

Toon Hasselman – BTW specialist LIMES international:

“Wij zoeken iemand met de ambitie een eigen douane praktijk op te bouwen en te runnen en die wil doorgroeien. Iemand die in de schoenen van een ondernemer kan staan, met 100 ideeën per minuut, met het hart op de tong en de juiste plaats, die zelfstandig wil opereren, initiatiefrijk is en risico’s durft nemen, een open boek, bruisend van energie, met een positief kritische kijk op de wereld en als motto heeft “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”. Nederlands en Engels zijn een must en een derde taal kennen of willen leren hoort erbij. En ik daag je uit om mij rechtstreeks te bellen als je meer informatie wilt: 06 54 967 748.”

Als je je kunt vinden in het enthousiasme van dit corporate team, de snelheid van denken en doen, voel je dan vrij om te reageren, we willen je graag leren kennen! Binnen LIMES international zijn er uitstekende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, als je zelf maar laat zien dat je het wilt. Graag werken we mee aan jouw ontwikkeling!

WIE ZIJN WIJ?

LIMES international is een toonaangevende advies en consultancy organisatie die het verschil maakt door zich uitsluitend te begeven op het gebied van grensoverschrijdende activiteiten. Het unieke van LIMES international is dat we een nichespeler zijn met een breed aanbod van diensten onder ‘één dak’. Een one-stop-shop waar bedrijven en hun medewerkers geadviseerd, begeleid en ontzorgd worden op het gebied van internationaal fiscaal-  juridische, immigratie- en HR vraagstukken.
We onderscheiden ons door de beste oplossingen te vinden waarbij onze fiscalisten, adviseurs en consultants nauw met elkaar samenwerken. Hierdoor zijn we net iets creatiever en kunnen we dat stapje extra zetten om onze klanten het beste tailor made advies en de beste service te geven.

Dat onze unieke aanpak aansluit bij onze klanten merken wij. Ons meer dan 50 medewerkers tellende bedrijf groeit gestaag en we bereiden ons voor op een verdere groei ontwikkeling.

En daarvoor zoeken wij de beste medewerkers! Talenten die het beste van zichzelf willen laten zien. Maak bij ons het verschil en kom ons team versterken!

Wij leren jou graag kennen! Stuur ons je CV en motivatiebrief onder vermelding van de vacaturenaam en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Klik op deze link om direct te reageren.

WAT BIEDEN WIJ?

De (secundaire) arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en work/life balance zijn uitstekend te noemen!

PAYROLL MANAGER

fulltime, vast dienstverband

Vind jij het belangrijk dat jouw klanten perfect op tijd verloond worden en dat jouw team met plezier en succes werkt? Dan zoeken wij jou! Als manager payroll is het jouw kerntaak om het gehele proces rondom de verloning van onze diverse internationale klanten te optimaliseren.

Als onze manager op payroll heb je passie voor het vak en vind je het leuk om een klein team aan te sturen. LIMES is een middelgroot kantoor van ca 50 medewerkers en hierdoor ken je elkaar persoonlijk en iedereen telt echt mee. In jouw rol ben je het aanspreekpunt voor payroll binnen LIMES en je bent verantwoordelijk voor het functioneren en de kwaliteit van de output van jouw payroll team. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Samen met een van de LIMES partners ga je het (middel)lange termijn beleid ontwikkelen en uitvoeren.

Wat betekent dit nu concreet? Je zorgt dat onze klanten perfect bediend worden. Dit betekent allereerst dat ze correct verloond worden; dat termijnen behaald worden; je zorgt dat je team goed draait en tevreden is; je controleert de salarisstroken, de verwerkingen en de betalingen om de kwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen; je creëert en coördineert de planning; je optimaliseert werkprocessen en houdt ze up to date; je besteedt tijd aan het inrichten van het digitale systeem; je stroomlijnt de communicatie met interne stakeholders en met klanten; je creëert een toekomstvisie voor dit team en voert hierop het beleid uit.

In deze rol is het zeer belangrijk dat je accuraat, analytisch en resultaatgericht bent. Ook ben je gewend om in een productiegerichte en dynamische omgeving te werken. Je bent verantwoordelijk en betrokken en hebt een praktische instelling. Uitdagingen op het gebied van payroll en je team pak je proactief, oplossingsgericht en met daadkracht op. Je bent een ondernemend type met een pragmatisch karakter. Kenmerken als praktisch, initiatiefrijk, sturend en integer zijn een vanzelfsprekendheid voor deze functie.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je begrijpt internationale payroll (processen) ten volste en hebt ruime werkervaring in (internationale) salarisadministratie
 • Je hebt minimaal HBO niveau en bent in het bezit van een PDL en/of VPS diploma
 • Je bent in staat om sturing te geven aan je team middels jouw sterke communicatieve en relationele vaardigheden, waarmee je sterke banden opbouwt, zowel met je team, als met collega’s en klanten.
 • Je bent een sterke persoonlijkheid, georganiseerd en een teamspeler met een goed gevoel voor humor
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)

WIE ZIJN WIJ?

LIMES international is een toonaangevende advies en consultancy organisatie die het verschil maakt door zich uitsluitend te begeven op het gebied van grensoverschrijdende activiteiten. Het unieke van LIMES International is dat we een nichespeler zijn met een breed aanbod van diensten onder ‘één dak’. Een one-stop-shop waar bedrijven en hun medewerkers geadviseerd, begeleid en ontzorgd worden op het gebied van internationaal fiscaal- juridische, immigratie- en HR vraagstukken.

We onderscheiden ons door de beste oplossingen te vinden waarbij onze fiscalisten, adviseurs en consultants nauw met elkaar samenwerken. Hierdoor zijn we net iets creatiever en kunnen we dat stapje extra zetten om onze klanten het beste tailor made advies en de beste service te geven.

Dat onze unieke aanpak aansluit bij onze klanten merken wij. Ons meer dan 50 medewerkers tellende bedrijf groeit gestaag en we bereiden ons voor op een verdere groei ontwikkeling.

En daarvoor zoeken wij de beste medewerkers! Talenten die het beste van zichzelf willen laten zien. Maak bij ons het verschil en kom ons team versterken!

Klik op ​deze​ link om direct te reageren.

WAT BIEDEN WIJ?

De (secundaire) arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en work/life balance zijn uitstekend te noemen!

WERKEN BIJ LIMES

“Werken in een divers bedrijf met doorgroeimogelijkheden en fijne collega’s.”

Sabrina van der Plas, Support professional

“Je bent hier geen nummer, je bent een individu met alle talenten en eigenwijsheden die erbij komen kijken. Dat vind ik mooi en daarom ga ik dagelijks met plezier naar mijn werk.”

Angelique Steenbeek, HR adviseur

“Samen werken in een goede sfeer aan uitdagende projecten voor internationale cliënten met oog voor persoonlijke talenten en  kwaliteiten van de medewerker”

Maarten kleine Kalvenhaar, Partner