WORK AT LIMES

Ons team bestaat uit toegewijde mensen die altijd streven naar het beste resultaat. Zowel extern als intern. Daarnaast bieden we tal van mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen. Of je nu fiscalist, aangiftemedewerker, HR-adviseur of medewerker bent op de financiële administratie. Benieuwd naar wie wij zijn en welke vacatures wij aanbieden? Lees dan verder. Staat er geen passende vacature voor jou in ons overzicht, maar spreekt onze organisatie je wel aan? Stuur dan een open sollicitatie naar info@limes-int.com.

WIE ZIJN WIJ?

LIMES international is een toonaangevende advies en consultancy organisatie die het verschil maakt door zich uitsluitend te begeven op het gebied van grensoverschrijdende activiteiten. Het unieke van LIMES International is dat we een nichespeler zijn met een breed aanbod van diensten onder ‘één dak’. Een one-stop-shop waar bedrijven en hun medewerkers geadviseerd, begeleid en ontzorgd worden op het gebied van internationaal fiscaal-  juridische, immigratie- en HR vraagstukken.

We onderscheiden ons door de beste oplossingen te vinden waarbij onze fiscalisten, adviseurs en consultants nauw met elkaar samenwerken. Hierdoor zijn we net iets creatiever en kunnen we dat stapje extra zetten om onze klanten het beste tailor made advies en de beste service te geven. Dat onze unieke aanpak aansluit bij onze klanten merken wij. Ons meer dan 50 medewerkers tellende bedrijf groeit gestaag en we bereiden ons voor op een verdere groei ontwikkeling. En daarvoor zoeken wij de beste medewerkers! Talenten die het beste van zichzelf willen laten zien. Maak bij ons het verschil en kom ons team versterken!

ASSISTENT PAYROLL TEAM

WAT DOET HET PAYROLL TEAM?

In het payroll team adviseren wij onze klanten hoe ze hun (meestal complexe) internationale salarisverwerking zo optimaal mogelijk kunnen opstellen en verwerken. De payroll adviseurs zorgen er bijvoorbeeld voor dat buitenlandse loonstroken ‘vertaald’ worden naar een Nederlandse loonstrook of andersom. Ze dragen zorg voor de juiste berekeningen en houden rekening met de fiscale gevolgen ervan en adviseren hierover aan onze klanten.

WAT GA JIJ DOEN?

Wij zoeken voor dit kleine team een enthousiaste assistent die de adviseurs ondersteunt bij hun werkzaamheden. Deze werkzaamheden omvatten allerlei uitvoerende en adviserende vraagstukken rondom salarisverwerkingen bij onze klanten. Dit kan via ons eigen payroll systeem gaan of via het systeem van onze klanten. Je gaat onder andere voorbereidend werk doen voor de adviseurs zoals het opstellen van veelal Engelstalige e-mails (in verband met het opstarten van een nieuwe payroll of het beantwoorden van uiteenlopende payroll vragen), het voorbereiden van de Nederlandse payroll (continue proces bij expatverloningen), het opstellen van pro forma berekeningen en het beheer van het klantdossier (vastleggen, volledig maken en missende informatie opvragen). Elke klantvraag is maatwerk, je functie is hierdoor divers en uiteenlopend. Elke dag loopt weer anders en dat maakt deze functie dynamisch en afwisselend.

WANNEER BEN JE SUCCESVOL?

In deze rol is het belangrijk dat je leergierig, accuraat, analytisch en initiatiefrijk bent. We zoeken een stressbestendige, harde werker die het leuk vindt om op detailniveau naar de materie te kijken. Je vindt het leuk om tot op de bodem uit te zoeken of de loonstrook correct is opgesteld en je vindt het een uitdaging om net zo lang te puzzelen tot het klopt. Dit vergt oog voor detail, verantwoordelijkheidsgevoel en geduld. Je gaat je in deze rol echt ontwikkelen tot payroll specialist, waarbij je een salaris van a tot z leert verwerken zodat een loonstrook voor jou geen geheimen meer heeft.

WIE ZOEKEN WIJ?

● Je hebt minimaal HBO niveau en bent bereidt je PDL diploma te halen via LIMES
● Je bent 40 uur per week beschikbaar
● Je hebt 1-3 jaar relevante stage- en/of werkervaring
● Je bent analytisch, vindingrijk en accuraat
● Je wilt je graag ontwikkelen op het gebied van (complexe) salarisverwerking
● Je bent klantgericht en enthousiast
● Je bent een teamspeler en neemt graag initiatief
● Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
● Je kunt goed werken in Excel of bent bereid dit te leren

Binnen LIMES international zijn er veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Voorbeeld hiervan is de ontwikkeling naar advisor international payroll.

WAT BIEDEN WIJ?

LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling en veel opleidingsmogelijkheden.

VERSTERK HET TEAM

Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

PAYROLL MANAGER

fulltime, vast dienstverband

Vind jij het belangrijk dat jouw klanten perfect op tijd verloond worden en dat jouw team met plezier en succes werkt? Dan zoeken wij jou! Als manager payroll is het jouw kerntaak om het gehele proces rondom de verloning van onze diverse internationale klanten te optimaliseren.

Als onze manager op payroll heb je passie voor het vak en vind je het leuk om een klein team aan te sturen. LIMES is een middelgroot kantoor van ca 50 medewerkers en hierdoor ken je elkaar persoonlijk en iedereen telt echt mee. In jouw rol ben je het aanspreekpunt voor payroll binnen LIMES en je bent verantwoordelijk voor het functioneren en de kwaliteit van de output van jouw payroll team. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Samen met een van de LIMES partners ga je het (middel)lange termijn beleid ontwikkelen en uitvoeren.

Wat betekent dit nu concreet? Je zorgt dat onze klanten perfect bediend worden. Dit betekent allereerst dat ze correct verloond worden; dat termijnen behaald worden; je zorgt dat je team goed draait en tevreden is; je controleert de salarisstroken, de verwerkingen en de betalingen om de kwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen; je creëert en coördineert de planning; je optimaliseert werkprocessen en houdt ze up to date; je besteedt tijd aan het inrichten van het digitale systeem; je stroomlijnt de communicatie met interne stakeholders en met klanten; je creëert een toekomstvisie voor dit team en voert hierop het beleid uit.

In deze rol is het zeer belangrijk dat je accuraat, analytisch en resultaatgericht bent. Ook ben je gewend om in een productiegerichte en dynamische omgeving te werken. Je bent verantwoordelijk en betrokken en hebt een praktische instelling. Uitdagingen op het gebied van payroll en je team pak je proactief, oplossingsgericht en met daadkracht op. Je bent een ondernemend type met een pragmatisch karakter. Kenmerken als praktisch, initiatiefrijk, sturend en integer zijn een vanzelfsprekendheid voor deze functie.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je begrijpt internationale payroll (processen) ten volste en hebt ruime werkervaring in (internationale) salarisadministratie
 • Je hebt minimaal HBO niveau en bent in het bezit van een PDL en/of VPS diploma
 • Je bent in staat om sturing te geven aan je team middels jouw sterke communicatieve en relationele vaardigheden, waarmee je sterke banden opbouwt, zowel met je team, als met collega’s en klanten.
 • Je bent een sterke persoonlijkheid, georganiseerd en een teamspeler met een goed gevoel voor humor
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)

WAT BIEDEN WIJ?

LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling en veel opleidingsmogelijkheden.

VERSTERK HET TEAM

Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

INTERNATIONAL PAYROLL ADVISOR

Wij zoeken per direct, voor langdurig dienstverband, een payroll advisor. Een functie waarbij je intern wordt opgeleid tot volwaardig international payroll specialist. Je gaat het voorbereidende werk doen voor de payroll administrators. Je zorgt dat de buitenlandse loonstroken vertaald worden naar een Nederlandse loonstrook of andersom. Je draagt zorg voor de juiste berekeningen en je begrijpt de fiscale gevolgen (of bent bereidt deze te leren). In deze rol is het zeer belangrijk dat je accuraat, analytisch en betrouwbaar bent. LIMES international wil dolgraag investeren in een langdurige relatie met jou om jou een specialist in het internationale payroll vak te maken!

Je gaat de vertaalslag maken tussen informatie van bedrijven en het adviseren over het opstellen van de correcte loonverwerking. Dit is maatwerk en dit vereist precisie en accuratesse. Je adviseert over en bereidt de (inter)nationale salarisadministratie mede voor naast de senior payroll adviseur. Daarnaast denk je mee in het optimaliseren van de werkprocessen. We zoeken kortgezegd een salarisadministrateur die klaar is voor de volgende stap in zijn of haar carrière in een adviesfunctie.  De functie is parttime of fulltime in te vullen, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je hebt minimaal MBO+ niveau en bent in het bezit van een PDL diploma.
 • Je hebt ruime relevante werkervaring op het gebied van salarisadministratie.
 • Je bent zeer analytisch en accuraat.
 • Je bent dienstverlenend en kunt goed luisteren.
 • Je bent betrouwbaar en kan je eigen werk goed organiseren.

Binnen LIMES international zijn er veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Voorbeeld hiervan is de ontwikkeling naar senior advisor international payroll.

WAT BIEDEN WIJ?

LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling en veel opleidingsmogelijkheden.

VERSTERK HET TEAM

Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ASSISTENT TEAM IMMIGRATION + RELOCATION

fulltime

WAT DOET HET TEAM IMMIGRATION + RELOCATION?
Voor de dynamische afdeling immigration + relocation zijn wij op zoek naar een assistent die het leuk vindt om het team te ondersteunen bij werkzaamheden op het gebied van Immigration/Global Mobility. De taken op de gehele afdeling bestaan voornamelijk uit het assisteren en adviseren bij aanvragen van werk- en verblijfsvergunningen voor expats en hun gezinnen. Daarnaast biedt de afdeling services aan om de expat een zogeheten “soft landing” in Nederland te geven, zoals het inschrijven bij de gemeente en het openen van een Nederlandse bankrekening. Verder vraagt de afdeling onder andere A1-verklaringen aan voor werknemers die vanuit Nederland worden uitgezonden. Zodra de expat weer uit Nederland vertrekt, verzorgt de afdeling de afmelding bij diverse Nederlandse instanties.

WAT GA JE DOEN?
In deze dienstverlenende en administratieve rol ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de consultants op kantoor. Als team hebben we te maken met harde deadlines en veel ad hoc zaken. Jij zorgt dat ondersteunende taken uit handen van de consultants genomen worden zodat onze klanten optimaal bediend worden. Jouw taken zijn onder andere: dossiers voorbereiden, afspraken inplannen, telefonisch contact onderhouden met autoriteiten zoals ambassades en de IND, formulieren voorbereiden, archiveren, correspondentie voeren, acties en termijnen signaleren en nog veel meer. Je vindt het leuk om te werken in een relatief klein team (ca. 5 mensen) en je beweegt je graag in een dynamische en hectische omgeving waar je je bezig houdt met internationale werkzaamheden. Naast Nederlands zal je ook veel Engels spreken en schrijven.

WANNEER BEN JE SUCCESVOL?
Allereerst vind je het leuk om te ondersteunen in een hectische omgeving, dus overzicht bewaren, snel schakelen en prioriteiten kunnen stellen is belangrijk. Daarnaast ben je iemand die graag initiatief neemt en werk ziet liggen. Ook kan je goed plannen en organiseren en werk je proactief. Daarnaast vinden we het fijn als je meedenkt met het team, een sterke communicator bent en als je je graag persoonlijk en vaktechnisch wilt ontwikkelen.

PROFIEL

 • Je hebt een afgeronde (internationaal georiënteerde) HBO opleiding
 • Je hebt 1-5 jaar relevante stage- en/of werkervaring
 • Je bent minimaal 36 uur beschikbaar
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • Je bent gestructureerd en kan snel schakelen
 • Je kunt goed samenwerken en bent sociaal vaardig
 • Je bent klantgericht en dienstverlenend

WAT BIEDEN WIJ?
LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling en veel opleidingsmogelijkheden.

VERSTERK HET TEAM
Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ERVAREN AANGIFTEMEDEWERKER

Wij zoeken per direct, voor langdurig dienstverband, een ervaren aangiftemedewerker. Een functie waarbij je zorg draagt voor het efficiënt voorbereiden van belastingaangiften voor onze (internationale) cliënten. Daarnaast stel je relevante correspondentie op en bereid je eenvoudige adviezen voor. Je houdt, samen met de eindverantwoordelijke van de desbetreffende cliënten, je cliënten actief op de hoogte omtrent de status en voortgang van de aangifte. Ook bewaak je de wettelijke termijnen van en met de belastingdienst zodat je adequaat en proactief de aangiften kan afhandelen. Je draagt dus zorg voor het aangifteproces van a-z: van het opvragen van informatie bij de cliënten (eventueel via de declarant) tot het controleren van de aanslagen en het afhandelen van verzoeken/bezwaren.

In deze rol is het vanzelfsprekend dat je accuraat, analytisch en betrouwbaar bent. Het is zeer belangrijk dat je zorgt dat je dossierkennis en vakkennis helemaal up-to-date is zodat je uitmuntende kwaliteit levert op efficiënte wijze. Ook deel je deze kennis binnen de organisatie.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je bent in het bezit van een relevant HBO diploma
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent zeer analytisch en accuraat
 • Je bent betrouwbaar en kan goed luisteren
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • Je kan goed samenwerken en bent een teamspeler
 • Je bent verantwoordelijk en betrokken
 • Je bent dienstverlenend en klantgericht
 • Je bent efficiënt en positief-kritisch op je werkproces

WAT BIEDEN WIJ?

LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling en veel opleidingsmogelijkheden.

VERSTERK HET TEAM

Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

EXECUTIVE ASSISTANT ‘PARAFISCAL’

twee vacatures, fulltime, vast dienstverband

Wij zijn per heden op zoek naar een integere, bekwame, loyale en representatieve Executive Assistant / Parafiscal voor de afdeling tax + expat, onze internationale fiscale adviespraktijk.

JOUW UITDAGING

In deze functie verricht je (fiscaal) inhoudelijke, organisatorische en ondersteunende werkzaamheden voor de internationaal opererende partners en (senior) managers die allen zeer bedreven zijn in hun vakgebied. Als Parafiscal krijg je te maken met jurisprudentieonderzoek, het controleren van documenten, voorbereiden van dossiers, opstellen van stukken en andere administratief fiscaal-juridische taken. Jouw toegevoegde waarde is gelegen in het ondersteunen van de partners en (senior) managers door het zodanig coördineren van de processen dat deze tot een goed en tijdig advies leiden. Je bent in staat zeer accuraat te werken, je houdt van afwisseling en je hebt geen moeite met het uitvoeren van ad hoc taken. Verder heb je reeds ervaring in een rol waar de werkdruk hoog kan liggen en houd je te allen tijde het hoofd koel. Samen met je opdrachtgevers werk jij aan de beste, vaktechnische oplossingen voor onze klanten.

WAT GA JE DOEN:

In deze functie ondersteun je de partners en (senior) managers van LIMES met onder meer:

 • het bewaken van de voortgang en coördinatie van uitgezette acties en afspraken
 • het zelfstandig afhandelen van (lopende) processen en acties
 • het signaleren van stagnaties en deze zelfstandig oplossen
 • ervoor zorgdragen dat de klant te allen tijde wordt geïnformeerd (managing expectations)
 • het plannen en voorbereiden van meetings en presentaties
 • het opstellen en afhandelen van correspondentie zoals brieven, notities en emails
 • het uitwerken van (vertrouwelijke) stukken zoals memo’s, verslagen en rapporten
 • het verzamelen, archiveren, verwerken, controleren en muteren van gegevens

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU:

Je neemt initiatief waar nodig en werkt proactief zodat wij aan de verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen. Kortom: je bent een super assistent voor de partners en (senior) managers.

 • HBO of WO werk- en denkniveau (voorkeur voor fiscaal recht / -economie)
 • overzicht bewaren en initiatief nemen
 • resultaatgericht zijn en werken aan een oplossing
 • accuraat zijn en kunnen anticiperen
 • planmatig en organisatorisch sterk
 • stressbestendig, zelfverzekerd en zelfstandig
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • verantwoordelijk en daadkrachtig
 • gedreven, verbindend en klantgericht
 • communicatief sterk en gericht op samenwerken

WAT BIEDEN WIJ?

Een afwisselende en uitdagende functie in een bijzondere veeleisende (fiscale) werkomgeving. Salarisindicatie is afhankelijk van je ervaring. LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling en veel opleidingsmogelijkheden.

VERSTERK HET TEAM

Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FISCALIST – INTERNATIONAAL MEDIOR

Je bent minimaal 3 jaar actief in het adviseren van bedrijven en particulieren met grensoverschrijdende activiteiten op internationaal fiscaal gebied  en sociale zekerheid en je hebt inmiddels enige kennis en ervaring opgebouwd. In jouw rol zal jouw toegevoegde waarde met name liggen bij het voorbereiden van adviezen alsmede het maken van fiscale berekeningen omtrent de verschillende aspecten van Global Mobility. Met name op het gebied van aangiften en advies voor expats. Je bent dus betrokken bij advisering over fiscale consequenties voor uitgezonden werknemers en je bereidt adviezen op maat voor.

De meer complexe aangiften inkomstenbelasting van deze werknemers stel jij zelf op. Je bent betrokken bij het opstellen van presentaties voor klanten en relaties en je levert een actieve bijdrage aan het vaktechnisch overleg. Bovendien heb je contact met onze klanten, met onze relaties uit het internationale netwerk en de belastingdienst.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je stelt de klant centraal en bent gericht op samenwerken
 • Je bent ondernemend en ambitieus en signaleert kansen
 • Je bent adviserend en tegelijkertijd implementeer je ook succesvol jouw plannen
 • Je bent enthousiast en gedreven, ook op vaktechnisch gebied
 • Je ambitie is topkwaliteit te leveren
 • Je bent analytisch zeer sterk en zeer accuraat
 • Je bewaakt het budget, voortgang en planning van de eigen werkzaamheden
 • Je signaleert kansen en risico’s op aanverwante gebieden
 • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • Je hebt ca drie jaar ervaring als (internationaal) fiscaal adviseur in het
  bedrijfsleven, dan wel binnen een accountants- of belastingadvieskantoor
 • Je hebt een afgeronde WO-of HBO opleiding fiscale economie of fiscaal recht

Bij LIMES international word je opgeleid tot een deskundig adviseur die van aanpakken weet en het fiscale vraagstuk daadwerkelijk oplost. Je wordt gestimuleerd in je ontwikkeling en je doorgroei.

WAT BIEDEN WIJ?

LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling en veel opleidingsmogelijkheden. Een bedrijfsauto- of mobiliteitsregeling is onderdeel van je arbeidsvoorwaardenpakket.

VERSTERK HET TEAM

Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FISCALIST – INTERNATIONAAL SENIOR

Al vele jaren adviseer je bedrijven en particulieren over grensoverschrijdende arbeid op fiscaal gebied. Zowel klanten als collega’s waarderen jouw deskundige en pragmatische benadering en jij adviseert en begeleidt hen met veel plezier.

In de rol van (senior) manager leg je verbanden tussen de strategische doelstellingen van de klant en de mogelijke consequenties voor hun Global Mobility met een sterke focus op internationale sociale zekerheid. Je analyseert vraagstukken en je komt met creatieve en praktische oplossingen die je verwerkt in een advies op maat. Waar nodig ben je in staat je advies cijfermatig te onderbouwen en uit te leggen aan de klant. Je bouwt je eigen netwerk van klanten op en je breidt je klantenportefeuille verder uit.

Je bent wat onze klanten verwachten; een deskundige adviseur die van aanpakken weet en het vraagstuk daadwerkelijk en vooral pragmatisch oplost.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • je bouwt je eigen netwerk en klantenportefeuille op; je stelt de klant centraal
 • je bent wervend, ondernemend en ambitieus
 • je signaleert kansen en benut deze
 • je bent adviserend en tegelijkertijd implementeer je ook succesvol jouw plannen
 • je bent enthousiast en zeer gedreven, ook op vaktechnisch gebied
 • je ambitie is om topkwaliteit te leveren
 • je bent gericht op samenwerken en weet collega’s te stimuleren
 • je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van je budget en planning
 • je bent actief betrokken bij het begeleiden, ontwikkelen en motiveren van je medewerkers
 • je hebt meer dan acht jaar ervaring als internationaal fiscaal adviseur in het bedrijfsleven, dan wel binnen een accountants- of belastingadvieskantoor
 • je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscale economie of fiscaal recht

Bij LIMES international word je gestimuleerd in je ontwikkeling en je doorgroei.

WAT BIEDEN WIJ?

LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling en veel opleidingsmogelijkheden. Een bedrijfsauto- of mobiliteitsregeling is onderdeel van je arbeidsvoorwaardenpakket.

VERSTERK HET TEAM

Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FISCALIST – INTERNATIONALE VPB

LIMES international is een toonaangevende advies en consultancy organisatie die het verschil maakt door zich uitsluitend te begeven op het gebied van grensoverschrijdende activiteiten. Het unieke van LIMES International is dat we een nichespeler zijn met een breed aanbod van diensten onder ‘één dak’. Een one-stop-shop waar bedrijven en medewerkers geadviseerd, begeleid en ontzorgd worden op het gebied van internationaal fiscale- juridische, immigratie- en HR vraagstukken.

We onderscheiden ons door de beste oplossingen te vinden waarbij onze fiscalisten en adviseurs nauw met elkaar samenwerken. Hierdoor zijn we net iets creatiever en kunnen we dat stapje extra zetten om onze klanten het beste tailor made advies en de beste service te geven.

Dat onze unieke aanpak aansluit bij onze klanten merken wij. Ons meer dan 50 medewerkers tellende bedrijf groeit gestaag en we bereiden ons voor op een verdere groei.

En om deze groei te stimuleren zoeken wij de beste medewerkers. Talenten die het beste van zichzelf willen laten zien. Maak bij ons het verschil en kom ons team versterken! We hebben voor ons kantoor in Valkenburg, Zuid-Holland, vlakbij Leiden, een vacature voor een Fiscalist met specialisatie VPB.

WAT GA JE DOEN?

Je gaat op enthousiaste wijze bedrijven met grensoverschrijdende activiteiten adviseren op internationaal fiscaal gebied. In deze rol verzorg je adviezen op maat en de vaktechnische voorbereiding ervan, met name op het gebied van Corporate Tax. Je beschouwt het als een uitdaging om jouw klanten en collega’s te verrassen met pragmatische klantgerichte oplossingen van topkwaliteit. Jouw enthousiasme voor het vak en jouw gedrevenheid werken aanstekelijk! Je werkt samen met een team van specialisten (BTW, LB, Global Mobility, compliance) en bent mede verantwoordelijk voor het klantencontact en voor een soepel verloop van de projecten.

Je werkt met partners en (senior) managers voor allerlei soorten klanten, maar begeleidt ook junior adviseurs om het vak verder te leren. Je hebt contact met onze klanten en relaties uit het internationale netwerk en de belastingdienst. Daarnaast ben je betrokken bij het opstellen van presentaties voor klanten en relaties en je levert een actieve bijdrage aan het vaktechnisch overleg.

Bij LIMES international word je opgeleid tot een deskundig adviseur die van aanpakken weet en het fiscale vraagstuk daadwerkelijk oplost. Je wordt gestimuleerd in je ontwikkeling en je doorgroei.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • je stelt de klant centraal en bent gericht op samenwerken
 • je bent ondernemend en signaleert kansen
 • je bent analytisch en zeer accuraat
 • je bent communicatief sterk in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • je hebt circa drie tot zeven jaar ervaring als (inter)nationaal fiscaal adviseur binnen een accountants- of belastingadvieskantoor dan wel in het bedrijfsleven
 • je hebt een afgeronde universitaire opleiding fiscale economie of fiscaal recht en je bent (aspirant) lid van de NOB
 • je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

WAT BIEDEN WIJ?

LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling en veel opleidingsmogelijkheden. Een bedrijfsauto- of mobiliteitsregeling is onderdeel van je arbeidsvoorwaardenpakket.

VERSTERK HET TEAM

Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

WERKEN BIJ LIMES

“Werken in een divers bedrijf met doorgroeimogelijkheden en fijne collega’s.”

Sabrina van der Plas, Support professional

“Je bent hier geen nummer, je bent een individu met alle talenten en eigenwijsheden die erbij komen kijken. Dat vind ik mooi en daarom ga ik dagelijks met plezier naar mijn werk.”

Angelique Steenbeek, HR adviseur

“Samen werken in een goede sfeer aan uitdagende projecten voor internationale cliënten met oog voor persoonlijke talenten en  kwaliteiten van de medewerker”

Maarten kleine Kalvenhaar, Partner