WORK AT LIMES

Ons team bestaat uit toegewijde mensen die altijd streven naar het beste resultaat. Zowel extern als intern. Daarnaast bieden we tal van mogelijkheden om door te groeien en te ontwikkelen. Of je nu fiscalist, aangiftemedewerker, HR-adviseur of medewerker bent op de financiële administratie. Benieuwd naar wie wij zijn en welke vacatures wij aanbieden? Lees dan verder. Staat er geen passende vacature voor jou in ons overzicht, maar spreekt onze organisatie je wel aan? Stuur dan een open sollicitatie naar info@limes-int.com.

WIE ZIJN WIJ?

Mensen en bedrijven die over landsgrenzen opereren, kunnen niet zonder gespecialiseerde integrale fiscaal-juridische ondersteuning. LIMES international biedt al ruim dertig jaar integrale dienstverlening op het gebied van corporate tax, employee tax, social security, VAT & customs, legal en immigration. Disciplines die we, als one-stop-shop, onder één dak aanbieden. We ontzorgen en faciliteren, zodat onze cliënt kan excelleren in internationaal zakendoen.

Daarnaast is gespecialiseerde kennis voor de LIMES-professionals een ‘life-line’. Via LIMES academy delen we onze kennis met cliënten en relaties. Deze interactie leidt steeds weer tot nieuwe inzichten en uitdagingen en zorgt voor een continue afstemming van kennis op de dagelijkse praktijk en omgekeerd.

Dat onze unieke aanpak aansluit bij onze klanten merken wij. Ons meer dan 50 medewerkers tellende bedrijf groeit gestaag en we bereiden ons voor op een verdere groei-ontwikkeling. En daarvoor zoeken wij de beste medewerkers! Talenten die het beste van zichzelf willen laten zien. Maak bij ons het verschil en kom ons team versterken!

MARKETING & COMMUNICATIE MEDEWERKER

Als marketing & communicatie medewerker bouw je samen met je team aan de branding van LIMES international en LIMES academy. Je weet met jouw creatieve geest en marketing- en communicatiekennis hoe je mensen prikkelt en nieuwsgierig maakt. Je hebt een coördinerende en uitvoerende rol waarbij je meedenkt over marketing en communicatie adviezen. Als marketing & communicatie medewerker ben jij veelzijdig en een echte topper in taal. Ook heb je gevoel voor vormgeving en vind je het leuk om content te maken. Oftewel, jij hebt alles in huis om invulling te geven aan onze marketing- en communicatieactiviteiten.

WAT GA JIJ DOEN?

● Het coördineren van marketing- en communicatieactiviteiten
● Het schrijven van teksten voor: social media, onze websites, intranet en mailings
● Het vormgeven van marketing- en communicatie-uitingen
● Het beheren van content op onze websites, social media en intranet
● Het bewaken van de huisstijl
● Het onderhouden van contacten met externe partijen (denk hierbij aan netwerk en sponspor partijen)
● Het opzetten van een LIMES international blog
● Meewerken aan onze marketing automation strategie
● Ondersteunen bij het organiseren van LIMES academy seminars & workshops

WIE ZOEKEN WIJ?

● Je hebt één tot twee jaar werkervaring opgedaan binnen het communicatie- en/of marketingvak of een goede motivatie!
● Je wilt +/- 32 uur per week werken in een jong enthousiast team
● Je hebt een afgeronde mbo of hbo opleiding in marketing en/of communicatie
● Je hebt gevoel voor taal
● Je hebt ervaring met het maken van content
● Je hebt ervaring met het coördineren van marketing- en communicatieactiviteiten
● Je bent initiatiefrijk, creatief en vernieuwend
● Je kan goed samenwerken en je teamgenoten enthousiasmeren

DAARNAAST SCOOR JE PLUSPUNTEN ALS:

● Je eerder met een CMS als WordPress gewerkt hebt
● Je gewerkt hebt met programma’s als: Campaign Monitor, Mautic en/of Mailchimp
● Je basiskennis hebt van Adobe Photoshop en/of InDesign
● Je affiniteit hebt met SEO

WAT BIEDEN WIJ?

Een baan waarin geen dag hetzelfde is en waarbij je werkt in een jong en ambitieus team. LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt. Daarnaast werken we in een nieuw, landelijk gelegen, kantoorpand, naast Leiden Transferium. In het pand genieten we dagelijks van het uitzicht en lunchen we gezamenlijk in het restaurant.
Een leuke bijkomstigheid is dat wij in ons tweede gesprek altijd een persoonlijkheidstoets aanbieden. We werken graag vanuit jouw kracht, jouw talent. De test inventariseert jouw competenties en gedragseigenschappen. Deze sterke punten kunnen dan als leidraad dienen voor jouw persoonlijke groei binnen LIMES en jouw uiteindelijke rol binnen het team.

VERSTERK HET TEAM

Enthousiast geworden? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ASSISTENT PAYROLL TEAM

WAT DOET HET PAYROLL TEAM?

In het payroll team adviseren wij onze klanten hoe ze hun (meestal complexe) internationale salarisverwerking zo optimaal mogelijk kunnen opstellen en verwerken. De payroll adviseurs zorgen er bijvoorbeeld voor dat buitenlandse loonstroken ‘vertaald’ worden naar een Nederlandse loonstrook of andersom. Ze dragen zorg voor de juiste berekeningen en houden rekening met de fiscale gevolgen ervan en adviseren hierover aan onze klanten.

WAT GA JIJ DOEN?

Wij zoeken voor dit kleine team een enthousiaste assistent die de adviseurs ondersteunt bij hun werkzaamheden. Deze werkzaamheden omvatten allerlei uitvoerende en adviserende vraagstukken rondom salarisverwerkingen bij onze klanten. Dit kan via ons eigen payroll systeem gaan of via het systeem van onze klanten. Je gaat onder andere voorbereidend werk doen voor de adviseurs zoals het opstellen van veelal Engelstalige e-mails (in verband met het opstarten van een nieuwe payroll of het beantwoorden van uiteenlopende payroll vragen), het voorbereiden van de Nederlandse payroll (continue proces bij expatverloningen), het opstellen van pro forma berekeningen en het beheer van het klantdossier (vastleggen, volledig maken en missende informatie opvragen). Elke klantvraag is maatwerk, je functie is hierdoor divers en uiteenlopend. Elke dag loopt weer anders en dat maakt deze functie dynamisch en afwisselend.

WANNEER BEN JE SUCCESVOL?

In deze rol is het belangrijk dat je leergierig, accuraat, analytisch en initiatiefrijk bent. We zoeken een stressbestendige, harde werker die het leuk vindt om op detailniveau naar de materie te kijken. Je vindt het leuk om tot op de bodem uit te zoeken of de loonstrook correct is opgesteld en je vindt het een uitdaging om net zo lang te puzzelen tot het klopt. Dit vergt oog voor detail, verantwoordelijkheidsgevoel en geduld. Je gaat je in deze rol echt ontwikkelen tot payroll specialist, waarbij je een salaris van a tot z leert verwerken zodat een loonstrook voor jou geen geheimen meer heeft.

WIE ZOEKEN WIJ?

● Je hebt minimaal HBO of VWO niveau en je bent bereid om via een werk-leertraject je PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) te halen
● Je bent 40 uur per week beschikbaar
● Je bent analytisch, vindingrijk en accuraat
● Je wilt je graag ontwikkelen op het gebied van (complexe) salarisverwerking
● Je bent klantgericht en enthousiast
● Je bent een teamspeler en neemt graag initiatief
● Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
● Je kunt goed werken in Excel of bent bereid dit te leren

Binnen LIMES international zijn er veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Voorbeeld hiervan is de ontwikkeling naar advisor international payroll.

WAT BIEDEN WIJ?

LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt. Daarnaast werken we in een nieuw, landelijk gelegen, kantoorpand, naast Leiden Transferium. In het pand genieten we dagelijks van het uitzicht en lunchen we gezamenlijk in het restaurant.
Een leuke bijkomstigheid is dat wij in ons tweede gesprek altijd een persoonlijkheidstoets aanbieden. We werken graag vanuit jouw kracht, jouw talent. De test inventariseert jouw competenties en gedragseigenschappen. Deze sterke punten kunnen dan als leidraad dienen voor jouw persoonlijke groei binnen LIMES en jouw uiteindelijke rol binnen het team.

VERSTERK HET TEAM

Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

PAYROLL MANAGER

fulltime, vast dienstverband

Vind jij het belangrijk dat jouw klanten perfect op tijd verloond worden en dat jouw team met plezier en succes werkt? Dan zoeken wij jou! Als manager payroll is het jouw kerntaak om het gehele proces rondom de verloning van onze diverse internationale klanten te optimaliseren.

Als onze manager op payroll heb je passie voor het vak en vind je het leuk om een klein team aan te sturen. LIMES is een middelgroot kantoor van ca 50 medewerkers en hierdoor ken je elkaar persoonlijk en iedereen telt echt mee. In jouw rol ben je het aanspreekpunt voor payroll binnen LIMES en je bent verantwoordelijk voor het functioneren en de kwaliteit van de output van jouw payroll team. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Samen met een van de LIMES partners ga je het (middel)lange termijn beleid ontwikkelen en uitvoeren.

Wat betekent dit nu concreet? Je zorgt dat onze klanten perfect bediend worden. Dit betekent allereerst dat ze correct verloond worden; dat termijnen behaald worden; je zorgt dat je team goed draait en tevreden is; je controleert de salarisstroken, de verwerkingen en de betalingen om de kwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen; je creëert en coördineert de planning; je optimaliseert werkprocessen en houdt ze up to date; je besteedt tijd aan het inrichten van het digitale systeem; je stroomlijnt de communicatie met interne stakeholders en met klanten; je creëert een toekomstvisie voor dit team en voert hierop het beleid uit.

In deze rol is het zeer belangrijk dat je accuraat, analytisch en resultaatgericht bent. Ook ben je gewend om in een productiegerichte en dynamische omgeving te werken. Je bent verantwoordelijk en betrokken en hebt een praktische instelling. Uitdagingen op het gebied van payroll en je team pak je proactief, oplossingsgericht en met daadkracht op. Je bent een ondernemend type met een pragmatisch karakter. Kenmerken als praktisch, initiatiefrijk, sturend en integer zijn een vanzelfsprekendheid voor deze functie.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je begrijpt internationale payroll (processen) ten volste en hebt ruime werkervaring in (internationale) salarisadministratie
 • Je hebt minimaal HBO niveau en bent in het bezit van een PDL en/of VPS diploma
 • Je bent in staat om sturing te geven aan je team middels jouw sterke communicatieve en relationele vaardigheden, waarmee je sterke banden opbouwt, zowel met je team, als met collega’s en klanten.
 • Je bent een sterke persoonlijkheid, georganiseerd en een teamspeler met een goed gevoel voor humor
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)

WAT BIEDEN WIJ?

LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt. Daarnaast werken we in een nieuw, landelijk gelegen, kantoorpand, naast Leiden Transferium. In het pand genieten we dagelijks van het uitzicht en lunchen we gezamenlijk in het restaurant.
Een leuke bijkomstigheid is dat wij in ons tweede gesprek altijd een persoonlijkheidstoets aanbieden. We werken graag vanuit jouw kracht, jouw talent. De test inventariseert jouw competenties en gedragseigenschappen. Deze sterke punten kunnen dan als leidraad dienen voor jouw persoonlijke groei binnen LIMES en jouw uiteindelijke rol binnen het team.

VERSTERK HET TEAM

Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ERVAREN AANGIFTEMEDEWERKER

Wij zoeken per direct, voor langdurig dienstverband, een ervaren aangiftemedewerker. Een functie waarbij je zorg draagt voor het efficiënt voorbereiden van belastingaangiften voor onze (internationale) cliënten. Daarnaast stel je relevante correspondentie op en bereid je eenvoudige adviezen voor. Je houdt, samen met de eindverantwoordelijke van de desbetreffende cliënten, je cliënten actief op de hoogte omtrent de status en voortgang van de aangifte. Ook bewaak je de wettelijke termijnen van en met de belastingdienst zodat je adequaat en proactief de aangiften kan afhandelen. Je draagt dus zorg voor het aangifteproces van a-z: van het opvragen van informatie bij de cliënten (eventueel via de declarant) tot het controleren van de aanslagen en het afhandelen van verzoeken/bezwaren.

In deze rol is het vanzelfsprekend dat je accuraat, analytisch en betrouwbaar bent. Het is zeer belangrijk dat je zorgt dat je dossierkennis en vakkennis helemaal up-to-date is zodat je uitmuntende kwaliteit levert op efficiënte wijze. Ook deel je deze kennis binnen de organisatie.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je bent in het bezit van een relevant HBO diploma
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent zeer analytisch en accuraat
 • Je bent betrouwbaar en kan goed luisteren
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • Je kan goed samenwerken en bent een teamspeler
 • Je bent verantwoordelijk en betrokken
 • Je bent dienstverlenend en klantgericht
 • Je bent efficiënt en positief-kritisch op je werkproces

WAT BIEDEN WIJ?

LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt. Daarnaast werken we in een nieuw, landelijk gelegen, kantoorpand, naast Leiden Transferium. In het pand genieten we dagelijks van het uitzicht en lunchen we gezamenlijk in het restaurant.
Een leuke bijkomstigheid is dat wij in ons tweede gesprek altijd een persoonlijkheidstoets aanbieden. We werken graag vanuit jouw kracht, jouw talent. De test inventariseert jouw competenties en gedragseigenschappen. Deze sterke punten kunnen dan als leidraad dienen voor jouw persoonlijke groei binnen LIMES en jouw uiteindelijke rol binnen het team.

VERSTERK HET TEAM

Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

EXECUTIVE ASSISTANT ‘PARAFISCAL’

twee vacatures, fulltime, vast dienstverband

Wij zijn per heden op zoek naar een integere, bekwame, loyale en representatieve Executive Assistant / Parafiscal voor de afdeling tax + expat, onze internationale fiscale adviespraktijk.

JOUW UITDAGING

In deze functie verricht je (fiscaal) inhoudelijke, organisatorische en ondersteunende werkzaamheden voor de internationaal opererende partners en (senior) managers die allen zeer bedreven zijn in hun vakgebied. Als Parafiscal krijg je te maken met jurisprudentieonderzoek, het controleren van documenten, voorbereiden van dossiers, opstellen van stukken en andere administratief fiscaal-juridische taken. Jouw toegevoegde waarde is gelegen in het ondersteunen van de partners en (senior) managers door het zodanig coördineren van de processen dat deze tot een goed en tijdig advies leiden. Je bent in staat zeer accuraat te werken, je houdt van afwisseling en je hebt geen moeite met het uitvoeren van ad hoc taken. Verder heb je reeds ervaring in een rol waar de werkdruk hoog kan liggen en houd je te allen tijde het hoofd koel. Samen met je opdrachtgevers werk jij aan de beste, vaktechnische oplossingen voor onze klanten.

WAT GA JE DOEN:

In deze functie ondersteun je de partners en (senior) managers van LIMES met onder meer:

 • het bewaken van de voortgang en coördinatie van uitgezette acties en afspraken
 • het zelfstandig afhandelen van (lopende) processen en acties
 • het signaleren van stagnaties en deze zelfstandig oplossen
 • ervoor zorgdragen dat de klant te allen tijde wordt geïnformeerd (managing expectations)
 • het plannen en voorbereiden van meetings en presentaties
 • het opstellen en afhandelen van correspondentie zoals brieven, notities en emails
 • het uitwerken van (vertrouwelijke) stukken zoals memo’s, verslagen en rapporten
 • het verzamelen, archiveren, verwerken, controleren en muteren van gegevens

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU:

Je neemt initiatief waar nodig en werkt proactief zodat wij aan de verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen. Kortom: je bent een super assistent voor de partners en (senior) managers.

 • HBO of WO werk- en denkniveau (voorkeur voor fiscaal recht / -economie)
 • overzicht bewaren en initiatief nemen
 • resultaatgericht zijn en werken aan een oplossing
 • accuraat zijn en kunnen anticiperen
 • planmatig en organisatorisch sterk
 • stressbestendig, zelfverzekerd en zelfstandig
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • verantwoordelijk en daadkrachtig
 • gedreven, verbindend en klantgericht
 • communicatief sterk en gericht op samenwerken

WAT BIEDEN WIJ?

LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt. Bij deze functie krijg je ook een mobiliteitsbudget welke je o.a. kunt besteden aan een auto van de zaak. Daarnaast werken we in een nieuw, landelijk gelegen, kantoorpand, naast Leiden Transferium. In het pand genieten we dagelijks van het uitzicht en lunchen we gezamenlijk in het restaurant.
Een leuke bijkomstigheid is dat wij in ons tweede gesprek altijd een persoonlijkheidstoets aanbieden. We werken graag vanuit jouw kracht, jouw talent. De test inventariseert jouw competenties en gedragseigenschappen. Deze sterke punten kunnen dan als leidraad dienen voor jouw persoonlijke groei binnen LIMES en jouw uiteindelijke rol binnen het team.

VERSTERK HET TEAM

Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FISCALIST – INTERNATIONAAL

Als fiscalist bij LIMES international adviseer je bedrijven en particulieren met grensoverschrijdende activiteiten op internationaal fiscaal gebied (en sociale zekerheid) en je hebt hierin enige kennis en ervaring opgebouwd. Zowel klanten als collega’s waarderen jouw deskundige en pragmatische benadering en je werkt met veel plezier met hen samen. In jouw rol zal jouw toegevoegde waarde met name liggen bij het opstellen van adviezen op maat alsmede het maken van fiscale berekeningen omtrent de verschillende aspecten van Global Mobility. Je analyseert internationale fiscale vraagstukken en je komt met creatieve en praktische oplossingen die je verwerkt in een advies op maat. Waar nodig ben je in staat je advies cijfermatig te onderbouwen en uit te leggen aan de klant.

Je bent betrokken bij het opstellen van presentaties voor klanten en relaties en je levert een actieve bijdrage aan het vaktechnisch overleg. Bovendien heb je contact met onze klanten, met onze relaties uit het internationale netwerk en de belastingdienst. Je bouwt je eigen netwerk op en je breidt je klantenportefeuille verder uit.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • Je stelt de klant centraal en bent gericht op samenwerken
 • Je bent ondernemend en ambitieus en signaleert kansen
 • Je bent adviserend en tegelijkertijd implementeer je ook succesvol jouw plannen
 • Je bent enthousiast en gedreven, ook op vaktechnisch gebied
 • Je ambitie is topkwaliteit te leveren
 • Je bent analytisch zeer sterk en zeer accuraat
 • Je bewaakt het budget, voortgang en planning van je eigen werkzaamheden
 • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • Je hebt aantoonbare ervaring als (internationaal) fiscaal adviseur in het
  bedrijfsleven, dan wel binnen een accountants- of belastingadvieskantoor
 • Je hebt een afgeronde WO of HBO opleiding fiscale economie of fiscaal recht

Bij LIMES international word je opgeleid tot een deskundig adviseur die van aanpakken weet en het fiscale vraagstuk daadwerkelijk oplost. Je wordt gestimuleerd in je ontwikkeling en je doorgroei.

WAT BIEDEN WIJ?

LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt. Bij deze functie krijg je ook een mobiliteitsbudget welke je o.a. kunt besteden aan een auto van de zaak. Daarnaast werken we in een nieuw, landelijk gelegen, kantoorpand, naast Leiden Transferium. In het pand genieten we dagelijks van het uitzicht en lunchen we gezamenlijk in het restaurant.
Een leuke bijkomstigheid is dat wij in ons tweede gesprek altijd een persoonlijkheidstoets aanbieden. We werken graag vanuit jouw kracht, jouw talent. De test inventariseert jouw competenties en gedragseigenschappen. Deze sterke punten kunnen dan als leidraad dienen voor jouw persoonlijke groei binnen LIMES en jouw uiteindelijke rol binnen het team.

VERSTERK HET TEAM

Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FISCALIST – INTERNATIONAAL MET ACCENT OP CORPORATE TAX

LIMES international is een toonaangevende advies en consultancy organisatie die het verschil maakt door zich uitsluitend te begeven op het gebied van grensoverschrijdende activiteiten. Het unieke van LIMES International is dat we een nichespeler zijn met een breed aanbod van diensten onder ‘één dak’. Een one-stop-shop waar bedrijven en medewerkers geadviseerd, begeleid en ontzorgd worden op het gebied van internationaal fiscale- juridische, immigratie- en HR vraagstukken.

We onderscheiden ons door de beste oplossingen te vinden waarbij onze fiscalisten en adviseurs nauw met elkaar samenwerken. Hierdoor zijn we net iets creatiever en kunnen we dat stapje extra zetten om onze klanten het beste tailor made advies en de beste service te geven.

Dat onze unieke aanpak aansluit bij onze klanten merken wij. Ons meer dan 50 medewerkers tellende bedrijf groeit gestaag en we bereiden ons voor op een verdere groei.

En om deze groei te stimuleren zoeken wij de beste medewerkers. Talenten die het beste van zichzelf willen laten zien. Maak bij ons het verschil en kom ons team versterken! We hebben voor ons kantoor in Valkenburg, Zuid-Holland, vlakbij Leiden, een vacature voor een Fiscalist met specialisatie VPB.

WAT GA JE DOEN?

Je gaat op enthousiaste wijze particulieren en bedrijven met grensoverschrijdende activiteiten adviseren op internationaal fiscaal gebied. In deze rol verzorg je adviezen op maat en de vaktechnische voorbereiding ervan, op het gebied van Expats, maar ook op het gebied van Corporate Tax. Bij LIMES werk je projectmatig als allround fiscalist binnen het internationale belastingrecht, maar ieder met zijn eigen specialisatie en in deze rol is jouw accentgebied VPB.

Je beschouwt het als een uitdaging om jouw klanten en collega’s te verrassen met pragmatische klantgerichte oplossingen van topkwaliteit. Jouw enthousiasme voor het vak en jouw gedrevenheid werken aanstekelijk! Je werkt samen met een team van specialisten (BTW, LB, Global Mobility, compliance) en bent mede verantwoordelijk voor het klantencontact en voor een soepel verloop van de projecten.

Je werkt met collega’s uit diverse teams samen voor allerlei soorten klanten, maar je kunt ook ingezet worden om junior collega’s te begeleiden om hen het vak verder te leren. Je hebt contact met onze klanten en relaties uit het internationale netwerk en de belastingdienst. Daarnaast ben je betrokken bij het opstellen van presentaties voor klanten en relaties en je levert een actieve bijdrage aan het vaktechnisch overleg.

Bij LIMES international word je opgeleid tot een deskundig adviseur die van aanpakken weet en het fiscale vraagstuk daadwerkelijk oplost. Je wordt gestimuleerd in je ontwikkeling en je doorgroei.

WIE ZOEKEN WIJ?

 • je stelt de klant centraal en bent gericht op samenwerken
 • je bent ondernemend en signaleert kansen
 • je bent analytisch en zeer accuraat
 • je bent communicatief sterk in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • je hebt ervaring als (inter)nationaal fiscaal adviseur binnen een accountants- of belastingadvieskantoor dan wel in het bedrijfsleven
 • je hebt een afgeronde universitaire opleiding fiscale economie of fiscaal recht en je bent (aspirant) lid van de NOB/RB
 • je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

WAT BIEDEN WIJ?

LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt. Bij deze functie krijg je ook een mobiliteitsbudget welke je o.a. kunt besteden aan een auto van de zaak. Daarnaast werken we in een nieuw, landelijk gelegen, kantoorpand, naast Leiden Transferium. In het pand genieten we dagelijks van het uitzicht en lunchen we gezamenlijk in het restaurant.
Een leuke bijkomstigheid is dat wij in ons tweede gesprek altijd een persoonlijkheidstoets aanbieden. We werken graag vanuit jouw kracht, jouw talent. De test inventariseert jouw competenties en gedragseigenschappen. Deze sterke punten kunnen dan als leidraad dienen voor jouw persoonlijke groei binnen LIMES en jouw uiteindelijke rol binnen het team.

VERSTERK HET TEAM

Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FISCALIST – ADVISEUR (STARTER)

Je bent (bijna) afgestudeerd of hebt enige jaren werkervaring en je voelt je aangetrokken tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je wordt onderdeel van een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de klant op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing. Hierbij proberen we “out-of-the box” te denken en nooit “one size fits all”.

In jouw rol houd je je niet alleen bezig met het opstellen van aangiften inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting maar ook met het (al dan niet cijfermatig) voorbereiden en uitwerken van fiscale adviezen, memo’s en vaktechnische vraagstukken. Je schrijft ook bezwaarschriften, stelt salary split adviezen op, maakt tax calculaties en je levert een actieve bijdrage aan het vaktechnisch overleg. Bovendien heb je contact met relaties uit het internationale netwerk en met de belastingdienst. Door jouw probleemoplossende instelling, gedegen vakkennis en analytisch vermogen ben jij de adviseur die we zoeken!

LIMES international staat bekend om diepgaande vaktechnische kennis en de unieke manier waarop wij samenwerken voor de klant.

PROFIEL

 • je stelt de klant centraal
 • je ambitie is om topkwaliteit te leveren
 • je bent enthousiast en gedreven, ook op vaktechnisch gebied
 • je bent analytisch zeer sterk en zeer accuraat
 • je bent oplossings- en resultaatgericht
 • je bent betrokken en kan goed luisteren
 • je bent een teamspeler en gericht op samenwerken
 • je bent communicatief zeer vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • je plant en bewaakt de voortgang van de eigen werkzaamheden, stelt additionele vragen en signaleert tijdig dreigende verstoringen en onderneemt actie hierop
 • je hebt een afgeronde NOB opleiding, bent studerend hiervoor of bent bereid deze studie te gaan volgen
 • je hebt een afgeronde WO- of HBO opleiding fiscale economie of fiscaal recht of bent momenteel aan het afstuderen

Binnen LIMES international zijn er uitstekende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn de ontwikkeling van junior fiscalist tot senior adviseur, manager, of specialist in een ander fiscaal vakgebied. Graag werken we mee aan jouw ontwikkeling!

WIE ZIJN WIJ?

LIMES international is een toonaangevende advies en consultancy organisatie die het verschil maakt door zich uitsluitend te begeven op het gebied van grensoverschrijdende activiteiten. Het unieke van LIMES International is dat we een nichespeler zijn met een breed aanbod van diensten onder ‘één dak’. Een one-stop-shop waar bedrijven en hun medewerkers geadviseerd, begeleid en ontzorgd worden op het gebied van internationaal fiscaal-  juridische, immigratie- en HR vraagstukken.

We onderscheiden ons door de beste oplossingen te vinden waarbij onze fiscalisten, adviseurs en consultants nauw met elkaar samenwerken. Hierdoor zijn we net iets creatiever en kunnen we dat stapje extra zetten om onze klanten het beste tailor made advies en de beste service te geven.

Dat onze unieke aanpak aansluit bij onze klanten merken wij. Ons meer dan 50 medewerkers tellende bedrijf groeit gestaag en we bereiden ons voor op een verdere groei ontwikkeling.

En daarvoor zoeken wij de beste medewerkers! Talenten die het beste van zichzelf willen laten zien. Maak bij ons het verschil en kom ons team versterken!

WAT BIEDEN WIJ?

Een baan waarin geen dag hetzelfde is en waarbij je werkt in een jong en ambitieus team. LIMES heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt. Daarnaast werken we in een nieuw, landelijk gelegen, kantoorpand, naast Leiden Transferium. In het pand genieten we dagelijks van het uitzicht en lunchen we gezamenlijk in het restaurant.

Een leuke bijkomstigheid is dat wij in ons tweede gesprek altijd een persoonlijkheidstoets aanbieden. We werken graag vanuit jouw kracht, jouw talent. De test inventariseert jouw competenties en gedragseigenschappen. Deze sterke punten kunnen dan als leidraad dienen voor jouw persoonlijke groei binnen LIMES en jouw uiteindelijke rol binnen het team.

VERSTERK HET TEAM

Interesse? Wij leren jou graag kennen! Stuur je CV en motivatie onder vermelding van de vacaturenaam naar angelique@limes-int.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

WERKEN BIJ LIMES

Marijke de Vries portret

“Mooie internationale uitdagingen in een inspirerende werkomgeving waar collegialiteit en professionaliteit in balans zijn.”

Marijke de Vries, Consultant Immigration & relocation

“Werken in een divers bedrijf met doorgroeimogelijkheden en fijne collega’s.”

Sabrina van der Plas, Support professional
Frank Melotte

“Werken bij LIMES? Gezamenlijk in ons team op hoog niveau met je vak bezig zijn!”

Frank Mélotte, Senior manager international tax

“Je bent hier geen nummer, je bent een individu met alle talenten en eigenwijsheden die erbij komen kijken. Dat vind ik mooi en daarom ga ik dagelijks met plezier naar mijn werk.”

Angelique Steenbeek, HR adviseur