Volg jij op dit moment een juridische studie en ben jij nog op zoek naar een stageplek voor 4 of 5 dagen in de week? Of wil jij naast je studie alvast praktijkervaring op doen? Dan is LIMES op zoek naar jou! Bij LIMES hebben we momenteel plek voor een enthousiaste stagiair(e) / werkstudent om onze aangiftepraktijk te ondersteunen.

Wat ga jij doen?

Als werkstudent/stagiair(e) voor de aangiftepraktijk ondersteun je jouw collega’s en zorg je ervoor dat de cliënten van a tot z ontzorgd worden op het gebied van belastingaangiften. De belastingaangiften worden  gedaan op internationaal gebied, namelijk voor expats. Gedurende het gehele aangifteproces begeleiden we de expat zelf, of het bedrijf waar de expat in dienst is. Hierbij is het belangrijk dat er wordt gezorgd voor een efficiënte voorbereiding waaraan jij ook een grote bijdrage kunt leveren. 

Deze rol geeft je een goede inkijk in de belastingaangifte-wereld en biedt zeker voldoende juridische uitdagingen waardoor je een goede indruk krijgt van jouw vakgebied. Ook is er altijd ruimte voor eigen inbreng tijdens jouw werk/stage en zijn we zeker nieuwsgierig naar jouw ideeën. Het is een mooie combinatie van werkend leren waardoor je goed wordt voorbereid op de praktijk! 

Werken bij LIMES

Meer lezen over LIMES en hoe werken bij LIMES nu eigenlijk is? Lees het allemaal in ons eMagazine.

Wie ben jij?

  • Je bent bezig met een juridische HBO opleiding en zit in het 3e of 4e leerjaar
  • Je bent communicatief zeer vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
  • Je staat open om te leren
  • Je bent accuraat en kwaliteitsgericht
  • Je kan goed samenwerken, bent een teamspeler en positief ingesteld
  • Je bent verantwoordelijk en betrokken
  • Je bent dienstverlenend en klantgericht

LIMES in het kort

LIMES international is een toonaangevende adviesorganisatie die het verschil maakt. Onze klanten zijn internationaal. Wij bieden oplossingen op het gebied van belastingheffing, sociale zekerheid, immigratie en juridische vraagstukken. Het unieke van LIMES international is dat we een nichespeler zijn die de klanten, behalve vanuit de theorie, ook praktisch begeleidt en ontzorgt. Om dit goed te kunnen doen, besteden wij veel aandacht aan vaktechniek.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke en leerzame werk/stageplek waar geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. We werken in een nieuw, aan de rijn gelegen, kantoorpand, vlakbij Leiden. In het pand werken wij met nieuwe apparatuur, heb je vanaf elke kamer een geweldig uitzicht en lunchen wij dagelijks samen in het ondergelegen restaurant. Last but not least … wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Interesse?

Wij leren jou graag kennen! Solliciteren kan eenvoudig via de onderstaande button.

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem in dat geval gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00