STAF

DE AFDELING

De staf draagt zorg voor alle zaken die achter de schermen plaatsvinden. Hieronder vallen onder andere: HR, marketing & communicatie, finance en support. De samenwerking tussen de stafafdeling en de andere afdelingen is van groot belang en speelt dan ook een belangrijke rol in de dagelijkse werkzaamheden. Een mooi voorbeeld hiervan is LIMES academy, waarbij de staf zorgt voor de organisatie van de seminars en workshops en de overige afdelingen (afhankelijk van het onderwerp) de inhoud verzorgen.

DE VACATURES

MARKETING & COMMUNICATIE ADVISEUR

Weet jij met jouw energieke, creatieve geest mensen te prikkelen en nieuwsgierig te maken? Zit jij vol bruisende ideeën en kan je die passend maken binnen onze visie en andersom? Daarnaast ben je als marketing & communicatie adviseur bij LIMES een echte topper in taal, strategisch sterk en vind je het leuk om content te creëren.

Lees hier meer over deze vacature

HR ADVISEUR

Ben je enthousiast over het HR vak en wil je je verder ontwikkelen hierin? Dan ben je bij LIMES aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste HR collega, die ons kleine, gezellige team komt versterken met arbeidsrechtelijke-, recruitment- en administratieve taken.

Lees hier meer over deze vacature

JUNIOR SECRETARESSE / SUPPORT PROFESSIONAL

De support professionals bij LIMES hebben een breed takenpakket, daarom gebruiken we de term secretaresse hier niet meer, want je doet zoveel meer! Het is een veelzijdige, dynamische functie en geen dag ziet er hetzelfde uit.

Lees hier meer over deze vacature

Angelique Steenbeek
Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00

Heeft deze afdeling jouw interesse gewekt en wil je graag met LIMES in contact komen? Of wil je misschien meer weten en heb je vragen? Bel of mail mij dan gerust. Je mag me natuurlijk ook een LinkedIn bericht sturen. Ik kijk ernaar uit om van jou te horen!