Wij zoeken voor langdurig dienstverband een payroll administrator (salarisadministrateur) met focus op de internationale salarisverwerking voor onze klanten. 

Wat ga je doen?

Je kerntaak in deze functie is het verwerken van nationale en internationale salarisadministraties van onze klanten. Dit doe je uiteraard samen met jouw payroll team. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verwerken van mutaties; controleren van uitkomsten; journaalposten opstellen; het verzendklaar maken van de salarisstroken en overige payroll output; pensioengegevens aanleveren bij pensioenfondsen; ziek- en betermeldingen; ondersteunen bij correspondentie en het administratief verwerken van gegevens.

In deze rol is het zeer belangrijk dat je accuraat, analytisch en kwaliteitsgericht bent. Je bent verantwoordelijk en betrokken. Je kunt goed samenwerken, luisteren en omgaan met tijdsdruk. Ook heb je affiniteit met IT, vind je het interessant om je te verdiepen in de IT kant van het systeem en de mogelijkheden die het systeem biedt om continu waar mogelijk efficiency-slagen te maken.

Bij LIMES word je opgeleid om dit mooie vak te leren of als je al wat ervaring hebt, om je erin te verdiepen. Je leert voornamelijk ‘on the job’, maar erbij kun je (vervolg)opleidingen doen, trainingen volgen en je zodoende verder specialiseren. 

In deze baan is het belangrijk dat je accuraat en cijfermatig bent ingesteld, de rest leren wij je. Een unieke kans! 

Werken bij LIMES

Meer lezen over LIMES en hoe werken bij LIMES nu eigenlijk is? Lees het allemaal in ons eMagazine.

Wie ben jij?

VAKTECHNIEK
  • Je hebt mbo-4 of hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt of bent bereid een PDL opleiding te volgen
  • Je wilt je vaktechnisch verdiepen
VAARDIGHEDEN
  • Je hebt affiniteit met cijfers 
  • Je bent communicatief vaardig (Nederlands en bij voorkeur Engels)
  • Je kunt je eigen werk goed organiseren 
  • Je kan goed overweg met Excel of bent bereid dit te leren
HOUDING EN GEDRAG
  • Je bent accuraat en dienstverlenend 
  • Je bent verantwoordelijk en betrouwbaar

LIMES in het kort

LIMES international is een toonaangevende adviesorganisatie die het verschil maakt. Onze klanten zijn internationaal. Wij bieden oplossingen op het gebied van belastingheffing, sociale zekerheid, immigratie en juridische vraagstukken. Het unieke van LIMES international is dat we een nichespeler zijn die de klanten, behalve vanuit de theorie, ook praktisch begeleidt en ontzorgt. Om dit goed te kunnen doen, besteden wij veel aandacht aan vaktechniek.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt.

LIMES heeft twee kantoorpanden; een aan de Rijn vlakbij Leiden en een in Amsterdam. Vanuit elke kamer in ons Valkenburgse kantoor heb je een geweldig uitzicht. In het Amsterdamse pand zit je pal aan de bruisende Zuidas. In beide kantoren werken wij met de nieuwste apparatuur en lunchen we dagelijks graag samen. Last but not least… wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.

INTERESSE?

Wij leren jou graag kennen! Solliciteren kan eenvoudig via de onderstaande button.

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem in dat geval gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00