Geef je carrière in salarisadministratie (payroll) een vliegende start en kom werken en leren bij LIMES! 

Bij LIMES krijg je een contract en opleiding op hbo-niveau. Een mooi begin van je carrière. LIMES faciliteert dit werken en leren traject voor starters met ambitie. Een dag per week volg je de opleiding PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie). De overige 4 dagen zijn ‘learning on the job’, waarbij je het geleerde direct in de praktijk brengt. Daarna kun je vervolgopleidingen doen, trainingen volgen en je verder specialiseren. 

Heb je een havo/hbo achtergrond en je weet nog niet zeker wat je wilt doen? Bekijk deze vacature bij LIMES! In deze baan is het belangrijk dat je accuraat en cijfermatig bent ingesteld, de rest leren wij je. Een unieke kans! 

Wat ga jij doen?

Als payroll administrator (salarisadministrateur) bij LIMES ligt je focus op internationale salarisverwerking voor onze klanten. Je kerntaak in deze functie is het verwerken van nationale en internationale salarisadministraties van onze klanten. Dit doe je uiteraard samen met jouw payroll team. Jouw werkzaamheden bestaan uit het verwerken van mutaties; controleren van uitkomsten; journaalposten opstellen; het verzendklaar maken van de salarisstroken en overige payroll output; pensioengegevens aanleveren bij pensioenfondsen; ziek- en betermeldingen: ondersteunen bij correspondentie en het administratief verwerken van gegevens. 

In deze rol is het zeer belangrijk dat je accuraat, analytisch en kwaliteitsgericht bent. Je bent verantwoordelijk en betrokken. Je kunt goed samenwerken, luisteren en omgaan met tijdsdruk. Ook heb je affiniteit met IT, vind je het interessant om je te verdiepen in de IT kant van het systeem en de mogelijkheden die het systeem biedt om continu waar mogelijk efficiency-slagen te maken.

Werken bij LIMES

Meer lezen over LIMES en hoe werken bij LIMES nu eigenlijk is? Lees het allemaal in ons eMagazine via de website: https://www.limes-int.nl/werken-bij/ 

Wie ben jij?

Vaktechniek

 • Je hebt mbo-4 of hbo werk- en denkniveau 
 • Je bent bereid een PDL opleiding te volgen
 • Je wilt je verdiepen in de vakkennis

Vaardigheden

 • Je bent cijfermatig sterk 
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • Je bent vaardig in de omgang met mensen, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent betrouwbaar en je kunt je eigen werk goed organiseren
 • Je bent kwaliteitsgericht en tegelijkertijd houd je je aan de tijdsplanning
 • Je kan goed overweg met Excel of bent bereid dit te leren

Houding & gedrag

 • Je bent analytisch en accuraat
 • Je bent klantgericht en dienstverlenend
 • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed samenwerken
 • Je bent verantwoordelijk en positief-kritisch

LIMES in het kort

LIMES international is een toonaangevende adviesorganisatie die het verschil maakt. Onze klanten zijn internationaal. Wij bieden oplossingen op het gebied van belastingheffing, sociale zekerheid, immigratie en juridische vraagstukken. Het unieke van LIMES international is dat we een nichespeler zijn die de klanten, behalve vanuit de theorie, ook praktisch begeleidt en ontzorgt. Om dit goed te kunnen doen, besteden wij veel aandacht aan vaktechniek.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt. 

We werken in een nieuw, aan de rijn gelegen, kantoorpand, vlakbij Leiden. In het pand werken wij met nieuwe apparatuur, heb je vanaf elke kamer een geweldig uitzicht en lunchen wij dagelijks samen in het ondergelegen restaurant. Last but not least … wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.

Interesse?

Wij leren jou graag kennen! Solliciteren kan eenvoudig via de onderstaande button.

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem in dat geval gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00