Wat ga je doen?

De support professionals bij LIMES hebben een breed takenpakket. Om die reden gebruiken we de term secretaresse intern eigenlijk niet meer, want je doet zoveel meer! Het is een veelzijdige, dynamische functie en geen dag ziet er hetzelfde uit. Als fulltime support professional ben je de allround ondersteuner van het support team en de adviseurs van LIMES. Je ontvangt gasten, zet vergaderzalen klaar, neemt de telefoon aan en stelt offertes op. Daarnaast assisteer je bij de organisatie van onze maandelijkse LIMES academy (klik hier voor meer informatie). Je hebt een vast takenpakket, maar er komen op dagelijkse basis veel ad hoc taken voorbij die deze baan zo leuk en afwisselend maken.

Je bent een echte aanpakker en voelt je als zelfstandig support professional als een vis in het water in deze dynamische baan. Kortom: je verzorgt op enthousiaste wijze een breed pakket aan administratieve, ondersteunende en organisatorische werkzaamheden voor LIMES.

De standplaats voor deze functie is het kantoor in Valkenburg.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een afgeronde relevante mbo-4, of hbo opleiding 
  • Je bent een schoolverlater of hebt maximaal 2 jaar relevante (stage)ervaring, bij voorkeur in een dienstverlenende organisatie
  • Je bent fulltime beschikbaar 
  • Je bent communicatief zeer vaardig en beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed 
  • Je beheerst Office programma’s zoals Word, PowerPoint en Excel
  • Je kunt blind en snel typen en bent representatief
  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht
  • Je bent flexibel, proactief en stressbestendig
  • Je bent accuraat en weet prioriteiten te stellen

Werken bij LIMES

Meer lezen over LIMES en hoe werken bij LIMES nu eigenlijk is? Lees het allemaal in ons eMagazine.

LIMES in het kort

LIMES international is een toonaangevende adviesorganisatie die het verschil maakt. Onze klanten zijn internationaal. Wij bieden oplossingen op het gebied van belastingheffing, sociale zekerheid, immigratie en juridische vraagstukken. Het unieke van LIMES international is dat we een nichespeler zijn die de klanten, behalve vanuit de theorie, ook praktisch begeleidt en ontzorgt. Om dit goed te kunnen doen, besteden wij veel aandacht aan vaktechniek.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt. 

LIMES heeft twee kantoorpanden; één aan de Rijn vlakbij Leiden en één in Amsterdam. Vanuit elke kamer in ons Valkenburgse kantoor heb je een geweldig uitzicht. In het Amsterdamse pand zit je pal aan de bruisende Zuidas. In beide kantoren werken wij met de nieuwste apparatuur en lunchen we dagelijks graag samen. Last but not least… wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.

Interesse?

Wij leren jou graag kennen! Solliciteren kan eenvoudig via de onderstaande button.

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem in dat geval gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Solliciteren

Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00