JUNIOR SECRETARESSE / SUPPORT PROFESSIONAL

Wil je werken in een servicegerichte ondersteunende functie met dynamiek en veel diverse taken? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN?

Als fulltime secretaresse / support professional bij LIMES ben je onderdeel van het support team. Vanuit dit team ondersteun je jouw collega’s en de adviseurs. Het is een veelzijdige, dynamische functie en geen dag ziet er hetzelfde uit. Vanwege doorgroei van een van de huidige support professionals is deze positie vrijgekomen.

In deze rol verzorg je op een dienstverlenende wijze met veel enthousiasme diverse voorkomende secretariële en ondersteunende werkzaamheden voor het LIMES team. Binnen deze functie is ook een Werken & Leren traject mogelijk, waardoor je je optimaal kunt voorbereiden op jouw rol als secretaresse.

WERKEN BIJ LIMES

Meer lezen over LIMES en hoe werken bij LIMES nu eigenlijk is? Lees het allemaal in ons eMagazine.

LIMES international emagazine

WIE BEN JIJ?

  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht
  • Je bent flexibel, proactief en stressbestendig
  • Je bent representatief en enthousiast
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar
  • Je bent accuraat, efficiënt en weet prioriteiten te stellen
  • Je bent een echte teamspeler maar kan ook zelfstandig werken
  • Je bent communicatief zeer vaardig en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en de Engelse taal goed in woord en geschrift
  • Je beheerst Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)
  • Je hebt 1-2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een dienstverlenende organisatie
  • Je hebt een relevante secretariële opleiding afgerond of je wilt een Werken & Leren-traject volgen

LIMES IN HET KORT

LIMES international is een toonaangevende adviesorganisatie die het verschil maakt. Onze cliënten zijn internationaal. Wij bieden oplossingen op het gebied van belastingheffing, sociale zekerheid, immigratie en juridische vraagstukken. Het unieke van LIMES international is dat we een nichespeler zijn die de cliënten, behalve vanuit de theorie, ook praktisch begeleidt en ontzorgt. Om dit goed te kunnen doen, besteden wij veel aandacht aan vaktechniek.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt.
We werken in een nieuw, aan de rijn gelegen, kantoorpand, vlak bij Leiden. In het pand werken wij met nieuwe apparatuur, heb je vanaf elke kamer een geweldig uitzicht en lunchen wij dagelijks samen in het ondergelegen restaurant. Last but not least … wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.

INTERESSE?

Wij leren jou graag kennen! Solliciteren kan eenvoudig via de onderstaande button.

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem in dat geval gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Solliciteren

Jacqueline van Duijn
Jacqueline van DuijnOffice Manager
+31 88 089 90 00