INTERNATIONAL PAYROLL ADVISER

WAT GA JE DOEN?

Als international payroll adviser speel je een belangrijke rol bij het uitvoeren van payroll verplichtingen die ontstaan zodra een werknemer van een cliënt over landsgrenzen werkt.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de Nederlandse salarisverwerking van onze cliënten die in Nederland of het buitenland gevestigd zijn. Denk daarbij aan taken zoals het controleren en verwerken van mutaties, het opstellen van salarisspecificaties, journaalposten, aangiften loonheffingen, maar ook aan het controleren van de uitkomsten.

Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit het assisteren van collega’s door bijvoorbeeld het maken van pro forma berekeningen, het coördineren van het payroll proces, het adviseren van cliënten met betrekking tot hun payroll gerelateerde vragen en het opstellen van payroll instructies. Deze payroll instructies zul je vervolgens zelf overnemen en verwerken in de payroll. Het kan ook voorkomen dat de cliënt de payroll zelf verwerkt, waarbij we hen stap voor stap begeleiden en adviseren bij de verwerking van deze bijzondere payroll.

Dit is alles is maatwerk en vereist precisie en vakkennis. Iedere casus is immers anders. Bij LIMES vergroot je jouw vakkennis en ervaring enorm op het gebied van payroll.

Het is fijn als je al een aantal jaren ervaring hebt als salarisadministrateur, omdat de functie anders best complex is. Dus ben je die salarisadministrateur die klaar is voor de volgende stap in je carrière? We leiden je graag op in deze adviesfunctie! De functie is in 32 – 40 uur per week in te vullen. 

WERKEN BIJ LIMES

Meer lezen over LIMES en hoe werken bij LIMES nu eigenlijk is? Lees het allemaal in ons eMagazine.

LIMES international emagazine

WIE BEN JIJ?

VAKTECHNIEK
 • Je hebt hbo werk- en denk niveau 
 • Je bent in het bezit van een PDL diploma en bij voorkeur een VPS diploma 
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als salarisadministrateur
 • Je vakkennis is blijvend up to date en je verdiept je graag verder in de materie
VAARDIGHEDEN
 • Je bent cijfermatig sterk 
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • Je bent vaardig in de omgang met mensen, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent betrouwbaar en je kunt je eigen werk goed organiseren
 • Je bent kwaliteitsgericht en tegelijkertijd houd je je aan de tijdsplanning
 • Je kan goed overweg met Excel
HOUDING EN GEDRAG
 • Je vindt het leuk om adviezen te schrijven
 • Je bent analytisch en accuraat
 • Je bent klantgericht en dienstverlenend
 • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed samenwerken
 • Je bent verantwoordelijk en positief-kritisch

LIMES IN HET KORT

LIMES international is een toonaangevende adviesorganisatie die het verschil maakt. Onze klanten zijn internationaal. Wij bieden oplossingen op het gebied van belastingheffing, sociale zekerheid, immigratie en juridische vraagstukken. Het unieke van LIMES international is dat we een nichespeler zijn die de klanten, behalve vanuit de theorie, ook praktisch begeleidt en ontzorgt. Om dit goed te kunnen doen, besteden wij veel aandacht aan vaktechniek.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden, een auto van de zaak en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt.

LIMES heeft twee kantoorpanden; een aan de Rijn vlakbij Leiden en een in Amsterdam. Vanuit elke kamer in ons Valkenburgse kantoor heb je een geweldig uitzicht. In het Amsterdamse pand zit je pal aan de bruisende Zuidas. In beide kantoren werken wij met de nieuwste apparatuur en lunchen we dagelijks graag samen. Last but not least… wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.

INTERESSE?

Wij leren jou graag kennen! Solliciteren kan eenvoudig via de onderstaande button.

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem in dat geval gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Solliciteren

Angelique Steenbeek
Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00