IMMIGRATION + RELOCATION

DE AFDELING

De immigration + relocation afdeling is een bruisende, dynamische afdeling. Al meer dan 15 jaar ondersteunt deze afdeling HR-professionals met (complexe) immigratievraagstukken. De afdeling draagt er zorg voor dat het buitenlandse personeel van onze cliënten zo snel mogelijk in Nederland kan starten met werken en tevens correct geregistreerd staat.

DE VACATURES

Voor de dynamische afdeling Immigration & Relocation zijn wij op zoek naar een junior consultant met enige kennis en ervaring op het gebied van Immigration/ Global Mobility. De taken op de afdeling bestaan voornamelijk uit het assisteren en adviseren bij aanvragen van werk- en verblijfsvergunningen voor expats en hun gezinnen. Daarnaast biedt de afdeling services aan om de expat een zogeheten “soft landing” in Nederland te geven, zoals het inschrijven bij de gemeente en het openen van een Nederlandse bankrekening. Verder vraagt de afdeling bijvoorbeeld ook A1-verklaringen aan voor werknemers die vanuit Nederland worden uitgezonden. Zodra de expat weer uit Nederland vertrekt, wordt geassisteerd met de afmelding bij diverse Nederlandse instanties.

Angelique Steenbeek
Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00

Heeft deze afdeling jouw interesse gewekt en wil je graag met LIMES in contact komen? Of wil je misschien meer weten en heb je vragen? Bel of mail mij dan gerust. Je mag me natuurlijk ook een LinkedIn bericht sturen. Ik kijk ernaar uit om van jou te horen!