HOST(ESS) | RECEPTIONIST(E)

WAT GA JE DOEN?

Als host/hostess werk je bij de receptie op de begane grond van het LIMES pand. Ter ondersteuning van deze receptie, zijn wij op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en sprankelende host/hostess. In deze rol ben je de perfecte gastheer- of vrouw, want wij vinden hostmanship enorm belangrijk. Het idee erachter? Net even meer doen dan wat er van je gevraagd wordt. Mensen het gevoel geven dat ze enorm welkom zijn en jij kan onze gasten deze perfecte ontvangstbeleving geven. De ontvangsthal en balie zal jouw territorium zijn die je zelf tiptop bijhoudt en verzorgt. We willen een wow-ervaring voor iedereen die ons pand binnenloopt. Dat is niet alleen iets wat we van onze medewerkers verwachten, maar ook wat we tot in de puntjes van onze dienstverlening hebben doorgevoerd.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het gastvrij ontvangen van gasten, telefoontjes snel, netjes en correct aannemen, post verwerken, beheren van het CRM-systeem en het verrichten van lichte administratieve werkzaamheden van andere afdelingen. Kortom: je bent een allround administratief ondersteuner, maar voornamelijk het enthousiaste visitekaartje van ons bedrijf die de ontvangstbeleving naar een hoger niveau brengt!

Deze functie betreft een duobaan, wat betekent dat je een normale werkweek van 25 uur per week hebt, bestaande uit 3 fulltime werkdagen waarvan 2 dagen receptie en 1 dag ondersteuning van het support-team. Tijdens vakanties en ziekte van je duo-collega vervang je je collega en is de functie dus fulltime en gelijk aan 42,5 uur.

WERKEN BIJ LIMES

Meer lezen over LIMES en hoe werken bij LIMES nu eigenlijk is? Lees het allemaal in ons eMagazine.

LIMES international emagazine

WIE BEN JIJ?

  • Je bent zeer klantvriendelijk en dienstverlenend
  • Je bent vlot, representatief, spontaan en enthousiast
  • Je bent flexibel en proactief 
  • Je bent daadkrachtig en communicatief zeer vaardig 
  • Je bent accuraat en weet prioriteiten te stellen
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed
  • Je beheerst Microsoft Office (Word, Excel, Outlook) 
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een dienstverlenende organisatie
  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op MBO niveau

LIMES IN HET KORT

LIMES international is een toonaangevende adviesorganisatie die het verschil maakt. Onze cliënten zijn internationaal. Wij bieden oplossingen op het gebied van belastingheffing, sociale zekerheid, immigratie en juridische vraagstukken. Het unieke van LIMES international is dat we een nichespeler zijn die de cliënten, behalve vanuit de theorie, ook praktisch begeleidt en ontzorgt. Om dit goed te kunnen doen, besteden wij veel aandacht aan vaktechniek.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt.

Deze functie betreft een duo baan, wat betekent dat je een werkweek van 25 uur per week hebt, bestaande uit 3 fulltime werkdagen waarvan 2 dagen receptie en 1 dag ondersteun je het support-team. Tijdens vakanties en ziekte van je duo-collega is de functie fulltime en gelijk aan 42,5 uur.

We werken in een nieuw, aan de rijn gelegen, kantoorpand, vlakbij Leiden. In het pand werken wij met nieuwe apparatuur, heb je vanaf elke kamer een geweldig uitzicht en mits de corona maatregelen het toelaten lunchen wij dagelijks samen in het ondergelegen restaurant en houden we van gezelligheid en zijn we altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.

INTERESSE?

Wij leren jou graag kennen! Solliciteren kan eenvoudig via de onderstaande button.

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem in dat geval gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Solliciteren

Angelique Steenbeek
Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00