FISCALIST – INTERNATIONAAL

MET ACCENT OP CORPORATE TAX

Je bent een fiscalist die zich aangetrokken voelt tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken, in het bijzonder op het gebied van corporate tax. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

WAT GA JE DOEN?

Als fiscalist bij LIMES international adviseer je bedrijven die internationaal actief zijn. Je focus ligt dus op internationale corporate tax en alles wat hierbij komt kijken.

Je hebt op dit gebied te minste 5 jaar kennis en ervaring opgebouwd, zodat je in staat bent zelfstandig uiteenlopende internationale fiscale vraagstukken op het gebied van corporate tax te analyseren. De uitkomst hiervan kun je vertalen naar een goed onderbouwd en vooral helder advies op maat. Je kunt behalve vaktechnisch, je advies ook cijfermatig onderbouwen. De cliënt begrijpt jouw advies en is er blij mee.

Daarnaast ben je betrokken bij het maken en geven van presentaties voor cliënten en relaties en lever je een actieve bijdrage aan ons wekelijkse vaktechnisch overleg. Je houdt actief contact met cliënten, de Belastingdienst en met de adviseurs in ons internationale netwerk. De cliënten komen graag bij je terug en verwijzen ook hun relaties naar jou. Je bouwt zo je eigen netwerk op en breidt je cliëntenportefeuille verder uit. Daarnaast begeleid je junior collega’s.

Bij LIMES international werken wij met accentgebieden. Dat wil zeggen: onze adviseurs zijn breed inzetbaar, met een accent op een specialisme. Elke adviseur heeft een eigen accentgebied. Dit ontwikkelt zich meestal van nature in de loop van de tijd, gedreven door belangstelling. Op die manier kunnen onze adviseurs een vraagstuk op hun accentgebied in volle diepgang analyseren en zijn zij tevens in staat potentiële vragen en risico’s op andere accentgebieden te signaleren. In deze functie is het accentgebied corporate tax.

WERKEN BIJ LIMES

Meer lezen over LIMES en hoe werken bij LIMES nu eigenlijk is? Lees het allemaal in ons eMagazine.

LIMES international emagazine

WIE BEN JIJ?

 • op zoek naar topkwaliteit
 • gericht op samenwerken
 • ondernemend en ambitieus
 • enthousiast en gedreven, ook op vaktechnisch gebied
 • analytisch sterk
 • accuraat
 • je hebt oog voor budget, voortgang en planning
 • communicatief sterk in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • je hebt aantoonbare relevante ervaring als (internationaal) fiscaal adviseur met accent op corporate tax
 • je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding in fiscale economie of fiscaal recht
 • het is een pré als je lid bent van de NOB of RB

LIMES IN HET KORT

LIMES international is een toonaangevende adviesorganisatie die het verschil maakt. Onze cliënten zijn internationaal. Wij bieden oplossingen op het gebied van belastingheffing, sociale zekerheid, immigratie en juridische vraagstukken. Het unieke van LIMES international is dat we een nichespeler zijn die de cliënten, behalve vanuit de theorie, ook praktisch begeleidt en ontzorgt. Om dit goed te kunnen doen, besteden wij veel aandacht aan vaktechniek.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt. Bij deze functie behoort een leaseauto tot de arbeidsvoorwaarden.
We werken in een nieuw, aan de rijn gelegen, kantoorpand, vlak bij Leiden. In het pand werken wij met nieuwe apparatuur, heb je vanaf elke kamer een geweldig uitzicht en lunchen wij dagelijks samen in het ondergelegen restaurant. Last but not least … wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.

INTERESSE?

Wij leren jou graag kennen! Solliciteren kan eenvoudig via de onderstaande button.

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem in dat geval gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Solliciteren

Angelique Steenbeek
Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00