FISCALIST – ADVISEUR (STARTER)

Je bent afgestudeerd of bijna afgestudeerd en voelt je aangetrokken tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

WAT GA JE DOEN?

Als beginnend fiscalist bij LIMES international heb je een pittige baan waarin veel van je wordt gevraagd. Daar staat tegenover dat je ‘learning curve’ steil omhoog gaat. Vaktechniek is heel belangrijk, zowel theoretisch als ‘learning on the job’.
Je houdt je bezig met vrijwel alle aspecten die in een internationale adviespraktijk aan de orde zijn, van het voorbereiden van aangiften, uitzoekwerk, het voorbereiden van bezwaarschriften en adviezen en berekeningen. Dit alles met een brede scope waarin vrijwel alle nationale en internationale fiscale wetten en regelingen aan de orde komen.

Daarnaast ben je betrokken bij het maken en geven van presentaties voor cliënten en relaties en lever je een actieve bijdrage aan ons wekelijkse vaktechnisch overleg. Je wordt ingewerkt in dossiers en neemt gaandeweg een steeds groter wordend deel van de verantwoordelijkheden over. De cliënten onthouden jouw naam en komen graag bij je terug en verwijzen ook hun relaties naar jou. Je bouwt zo je eigen netwerk op en breidt je cliëntenportefeuille uit.

Bij LIMES international word je een deskundig adviseur die van aanpakken weet en het fiscale vraagstuk daadwerkelijk oplost. Je wordt gestimuleerd in je ontwikkeling en doorgroei.

WERKEN BIJ LIMES

Meer lezen over LIMES en hoe werken bij LIMES nu eigenlijk is? Lees het allemaal in ons eMagazine.

LIMES international emagazine

WIE BEN JIJ?

  • op zoek naar topkwaliteit
  • gericht op samenwerken
  • ondernemend en ambitieus
  • enthousiast en gedreven, ook op vaktechnisch gebied
  • analytisch sterk
  • accuraat
  • communicatief sterk in woord en geschrift
  • je hebt een afgeronde of bijna afgeronde hbo of wo opleiding in fiscale economie of fiscaal recht

LIMES IN HET KORT

LIMES international is een toonaangevende adviesorganisatie die het verschil maakt. Onze cliënten zijn internationaal. Wij bieden oplossingen op het gebied van belastingheffing, sociale zekerheid, immigratie en juridische vraagstukken. Het unieke van LIMES international is dat we een nichespeler zijn die de cliënten, behalve vanuit de theorie, ook praktisch begeleidt en ontzorgt. Om dit goed te kunnen doen, besteden wij veel aandacht aan vaktechniek.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt. Bij deze functie behoort een leaseauto tot de arbeidsvoorwaarden.
We werken in een nieuw, aan de rijn gelegen, kantoorpand, vlak bij Leiden. In het pand werken wij met nieuwe apparatuur, heb je vanaf elke kamer een geweldig uitzicht en lunchen wij dagelijks samen in het ondergelegen restaurant. Last but not least … wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.

INTERESSE?

Wij leren jou graag kennen! Solliciteren kan eenvoudig via de onderstaande button.

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem in dat geval gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Solliciteren

Angelique Steenbeek
Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00