ALLE VACATURES

Alle vacatures op een rij

Benieuwd naar welke vacatures LIMES international allemaal heeft openstaan? Je leest het hier. Liever eerst zien hoe werken bij LIMES nou eigenlijk is? Bekijk dan ons werken bij LIMES eMagazine.

JUNIOR CONSULTANT IMMIGRATION & RELOCATION

Voor de dynamische afdeling Immigration & Relocation zijn wij op zoek naar een junior consultant met enige kennis en ervaring op het gebied van Immigration/ Global Mobility. De taken op de afdeling bestaan voornamelijk uit het assisteren en adviseren bij aanvragen van werk- en verblijfsvergunningen voor expats en hun gezinnen. Daarnaast biedt de afdeling services aan om de expat een zogeheten “soft landing” in Nederland te geven, zoals het inschrijven bij de gemeente en het openen van een Nederlandse bankrekening. Verder vraagt de afdeling bijvoorbeeld ook A1-verklaringen aan voor werknemers die vanuit Nederland worden uitgezonden. Zodra de expat weer uit Nederland vertrekt, wordt geassisteerd met de afmelding bij diverse Nederlandse instanties.

FISCALIST – INTERNATIONAAL

Je bent een fiscalist die zich aangetrokken voelt tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de klant. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

SUPPORT PROFESSIONAL

Wil je werken in een servicegerichte ondersteunende functie met dynamiek en veel diverse taken? Dan is deze functie wellicht wat voor jou!

FISCALIST – ADVISEUR (STARTER)

Je bent afgestudeerd of bijna afgestudeerd en voelt je aangetrokken tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de klant. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

FISCALIST – INTERNATIONAAL MET ACCENT OP CORPORATE TAX

Je bent een fiscalist die zich aangetrokken voelt tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken, in het bijzonder op het gebied van corporate tax. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de klant. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

PAYROLL MANAGER

Vind jij het belangrijk dat jouw klanten perfect op tijd verloond worden en dat jouw team met plezier en succes werkt? Dan zoeken wij jou! Als manager payroll is het jouw kerntaak om het gehele proces rondom de verloning van onze diverse internationale klanten te optimaliseren. Als onze manager op payroll heb je passie voor het vak en vind je het leuk om een klein team aan te sturen.

Angelique Steenbeek
Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00

Is jouw interesse gewekt en wil je graag met LIMES in contact komen? Of wil je misschien meer weten en heb je vragen? Bel of mail mij dan gerust. Je mag me natuurlijk ook een LinkedIn bericht sturen. Ik kijk ernaar uit om van jou te horen!