Open sollicitatie, tussenjaar of werken + leren?

Staat er geen vacature voor jou tussen, maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij LIMES? Laat via het open sollicitatieformulier jouw gegevens achter. Wij kijken graag of er een match is!

Hieronder zie vind je welke vacatures LIMES international heeft openstaan. Benieuwd naar hoe het werken bij LIMES is? Bekijk dan het werken bij LIMES eMagazine.

Assistant team immigration

Voor de dynamische afdeling Immigration zijn wij op zoek naar een assistent die het leuk vindt om het team te ondersteunen bij werkzaamheden op het gebied van Immigratie en Global Mobility.

Aangiftemedewerker | Tax return adviser

LIMES zoekt ter uitbreiding van het hardwerkende en gezellige aangifteteam een aangiftemedewerker (24-40 uur) voor ons kantoor in Valkenburg of Amsterdam. Het heeft onze voorkeur als je enige ervaring hebt als aangiftemedewerker; en het is een pré als je ook ervaring hebt in de wereld van internationale inkomstenbelasting, maar als je die niet hebt, leiden we je graag op! 

Adviseur expatregeling

Als adviseur expatregeling behandel en verwerk je binnenkomende 30% aanvragen op zelfstandige wijze. In deze rol voorzie je jouw klanten met een 30% aanvraag van een gedegen advies. Je gaat werken vanuit ons kantoor in Valkenburg of Amsterdam.

Consultant immigration

Voor de dynamische afdeling Immigration zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste immigratie consultant met kennis en ervaring op het gebied van Global Mobility, immigratie en expats.

Fiscalist – Partner

Ben je als internationaal fiscaal adviseur toe aan de volgende mooie stap in je carrière? Kom dan eens praten bij LIMES!
Wij zijn op zoek naar een internationaal fiscaal adviseur voor ons kantoor in Valkenburg.

Fiscalist – Internationaal

Je bent een fiscalist die zich aangetrokken voelt tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing. Wij zijn op zoek naar een fiscalist voor ons kantoor in Valkenburg.

Fiscalist – Starter

Je bent afgestudeerd of bijna afgestudeerd en voelt je aangetrokken tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing. Je gaat werken vanuit ons kantoor in Valkenburg of Amsterdam.

Tax compliance manager – Corporate tax

Binnen team tax + global mobility zijn wij op zoek naar een cijfermatig sterke collega die (enige) ervaring heeft op het gebied van corporate tax compliance.

Financieel-administratief medewerker

In deze functie ondersteun je het finance team door administratief en secretarieel werk uit handen te nemen van de financiële collega’s. Wij zijn op zoek naar een financieel-administratief medewerker voor ons kantoor in Valkenburg.

Werkstudent/stagiaire aangiftepraktijk

Volg jij op dit moment een juridische studie en ben jij nog op zoek naar een stageplek? Of wil jij naast je studie alvast praktijkervaring op doen? Dan is LIMES op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een werkstudent/stagiaire voor ons kantoor in Valkenburg of Amsterdam.

Assistant tax + global mobility

Binnen team tax + global mobility zijn wij op zoek naar een enthousiaste assistent (fulltime of parttime) die plezier haalt uit het inhoudelijk en administratief ondersteunen van onze fiscale adviseurs.

Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00

Is jouw interesse gewekt en wil je graag met LIMES in contact komen? Of wil je misschien meer weten en heb je vragen? Bel of mail mij dan gerust. Je mag me natuurlijk ook een LinkedIn bericht sturen. Ik kijk ernaar uit om van jou te horen!