ALLE VACATURES

Hieronder zie vind je welke vacatures LIMES international heeft openstaan. Benieuwd naar hoe het werken bij LIMES is? Bekijk dan het werken bij LIMES eMagazine.

(ERVAREN) AANGIFTEMEDEWERKER | TAX COMPLIANCE ADVISER

LIMES zoekt ter uitbreiding van het hardwerkende, maar gezellige team een ervaren aangiftemedewerker (24-40 uur). We vinden het belangrijk dat je ruime ervaring als aangiftemedewerker hebt, en het is een pré als je ook ervaring hebt in de wereld van internationale inkomstenbelasting, maar als je die niet hebt, leiden we je graag op.

Lees hier meer over deze vacature

JUNIOR IMMIGRATIECONSULTANT

Wil je werken in een hecht en gezellig team waarbij geen dag hetzelfde is door het diverse takenpakket? Binnen team immigration zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste immigratieconsultant die zich graag (verder) wil ontwikkelen op het gebied van Global Mobility, immigratie en expats.

Lees hier meer over deze vacature

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER 30%

Wij zoeken per direct, voor langdurig dienstverband, een administratief medewerker binnen het 30% team die alle binnenkomende 30% aanvragen gaat coördineren en managen.

Lees hier meer over deze vacature

ADVISEUR 30%-REGELING

Als 30% adviseur behandel en verwerk je binnenkomende 30% aanvragen op zelfstandige wijze. In deze rol voorzie je jouw klanten met een 30% aanvraag van een gedegen advies.

Lees hier meer over deze vacature

INTERNATIONAL PAYROLL ADVISER

Als international payroll adviser speel je een belangrijke rol bij het uitvoeren van payroll verplichtingen die ontstaan zodra een werknemer van een cliënt over landsgrenzen werkt.

Lees hier meer over deze vacature

PAYROLL ADMINISTRATOR

Als payroll administrator (salarisadministrateur) draag je zorg voor de internationale salarisverwerking voor onze klanten. Dit doe je uiteraard samen met jouw payroll team.

Lees hier meer over deze vacature

FISCALIST – PARTNER

Ben je als internationaal fiscaal adviseur toe aan de volgende mooie stap in je carrière? Kom dan eens praten bij LIMES!

Lees hier meer over deze vacature

MARKETING & COMMUNICATIE ADVISEUR

Weet jij met jouw energieke, creatieve geest mensen te prikkelen en nieuwsgierig te maken? Zit jij vol bruisende ideeën en kan je die passend maken binnen onze visie en andersom? Daarnaast ben je als marketing & communicatie adviseur bij LIMES een echte topper in taal, strategisch sterk en vind je het leuk om content te creëren.

Lees hier meer over deze vacature

FISCALIST – INTERNATIONAAL

Je bent een fiscalist die zich aangetrokken voelt tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

Lees hier meer over deze vacature

FISCALIST – STARTER

Je bent afgestudeerd of bijna afgestudeerd en voelt je aangetrokken tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

Lees hier meer over deze vacature

FISCALIST – INTERNATIONAAL MET ACCENT OP CORPORATE TAX

Je bent een fiscalist die zich aangetrokken voelt tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken, in het bijzonder op het gebied van corporate tax. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

Lees hier meer over deze vacature

Angelique Steenbeek
Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00

Is jouw interesse gewekt en wil je graag met LIMES in contact komen? Of wil je misschien meer weten en heb je vragen? Bel of mail mij dan gerust. Je mag me natuurlijk ook een LinkedIn bericht sturen. Ik kijk ernaar uit om van jou te horen!