Open sollicitatie, tussenjaar of werken + leren?

Staat er geen vacature voor jou tussen, maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij LIMES? Laat via het open sollicitatieformulier jouw gegevens achter. Wij kijken graag of er een match is!

Hieronder zie vind je welke vacatures LIMES international heeft openstaan. Benieuwd naar hoe het werken bij LIMES is? Bekijk dan het werken bij LIMES eMagazine.

Aangiftemedewerker | Tax return adviser

LIMES zoekt ter uitbreiding van het hardwerkende en gezellige aangifteteam een aangiftemedewerker (24-40 uur). Het heeft onze voorkeur als je enige ervaring hebt als aangiftemedewerker; en het is een pré als je ook ervaring hebt in de wereld van internationale inkomstenbelasting, maar als je die niet hebt, leiden we je graag op! 

Adviseur expatregeling

Als adviseur expatregeling behandel en verwerk je binnenkomende 30% aanvragen op zelfstandige wijze. In deze rol voorzie je jouw klanten met een 30% aanvraag van een gedegen advies.

Payroll administrator/Salarisadministrateur

Als payroll administrator (salarisadministrateur) draag je zorg voor de internationale salarisverwerking voor onze klanten. Dit doe je uiteraard samen met jouw payroll team.

Fiscalist – Partner

Ben je als internationaal fiscaal adviseur toe aan de volgende mooie stap in je carrière? Kom dan eens praten bij LIMES!

Fiscalist – Internationaal

Je bent een fiscalist die zich aangetrokken voelt tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

Fiscalist – Starter

Je bent afgestudeerd of bijna afgestudeerd en voelt je aangetrokken tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

Fiscalist – Internationaal met accent op corporate tax

Je bent een fiscalist die zich aangetrokken voelt tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken, in het bijzonder op het gebied van corporate tax. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

Payroll administrator – Werken+leren traject

Geef je carrière in salarisadministratie (payroll) een vliegende start en kom werken en leren bij LIMES!

Financieel-administratief medewerker

In deze functie ondersteun je het finance team door administratief en secretarieel werk uit handen te nemen van de financiële collega’s

Management assistant

Ben jij een echte aanpakker en voel je je als zelfstandig management assistent als een vis in het water? Dan is deze vacature voor jou!

Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00

Is jouw interesse gewekt en wil je graag met LIMES in contact komen? Of wil je misschien meer weten en heb je vragen? Bel of mail mij dan gerust. Je mag me natuurlijk ook een LinkedIn bericht sturen. Ik kijk ernaar uit om van jou te horen!