ALLE VACATURES

OPEN SOLLICITATIE

Staat er geen vacature voor jou tussen, maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij LIMES? Laat via het open sollicitatieformulier jouw gegevens achter. Wij kijken graag of er een match is!

Solliciteer hier

Alle vacatures op een rij

Benieuwd naar welke vacatures LIMES international allemaal heeft openstaan? Je leest het hier. Liever eerst zien hoe werken bij LIMES nou eigenlijk is? Bekijk dan ons werken bij LIMES eMagazine.

FISCALIST – PARTNER

Ben je als internationaal fiscaal adviseur toe aan de volgende mooie stap in je carrière? Kom dan eens praten bij LIMES!

Lees hier meer over deze vacature

CONSULTANT IMMIGRATION

Binnen team immigration zijn wij, ter uitbreiding van het team, op zoek naar een enthousiaste consultant met kennis en ervaring op het gebied van Global Mobility, immigratie en expats.

Lees hier meer over deze vacature

(ERVAREN) AANGIFTEMEDEWERKER | TAX COMPLIANCE ADVISER

De tax compliance adviser (24-40 uur) bereidt complexe internationale aangiften IB voor. Je bent in deze zelfstandige rol direct betrokken bij de (internationale) klanten, samen met je collega tax advisers. In deze rol is het vanzelfsprekend dat je accuraat, integer, analytisch en betrouwbaar bent. Het is zeer belangrijk dat je zorgt dat je dossierkennis en vakkennis helemaal up-to-date is zodat je uitmuntende kwaliteit levert op efficiënte wijze. Ook deel je deze kennis graag binnen LIMES.

Lees hier meer over deze vacature

FISCALIST – INTERNATIONAAL

Je bent een fiscalist die zich aangetrokken voelt tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

Lees hier meer over deze vacature

JUNIOR FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

We zoeken een enthousiaste en accurate junior financieel administratief medewerker die het leuk vindt om het finance team te ondersteunen (32-40 uur).

Lees hier meer over deze vacature

INTERNATIONAL PAYROLL ADVISOR

In deze functie ligt jouw toegevoegde waarde in jouw advies over hoe de klanten hun (meestal complexe) internationale salarisverwerking zo optimaal mogelijk kunnen opstellen en verwerken.

Lees hier meer over deze vacature

FISCALIST – STARTER

Je bent afgestudeerd of bijna afgestudeerd en voelt je aangetrokken tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

Lees hier meer over deze vacature

FISCALIST – INTERNATIONAAL MET ACCENT OP CORPORATE TAX

Je bent een fiscalist die zich aangetrokken voelt tot de complexe wereld van internationale fiscale vraagstukken, in het bijzonder op het gebied van corporate tax. In dat geval ben je bij LIMES international aan het juiste adres! Je gaat werken in een team van specialisten, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de beste oplossing voor de cliënt. Dit doen wij op een creatieve en pragmatische wijze en altijd vanuit een perfecte theoretische onderbouwing.

Lees hier meer over deze vacature

Angelique Steenbeek
Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00

Is jouw interesse gewekt en wil je graag met LIMES in contact komen? Of wil je misschien meer weten en heb je vragen? Bel of mail mij dan gerust. Je mag me natuurlijk ook een LinkedIn bericht sturen. Ik kijk ernaar uit om van jou te horen!