Wij zoeken per direct, voor langdurig dienstverband, een adviseur binnen het 30%/expatregeling team die binnenkomende 30% aanvragen gaat behandelen en beoordelen. Deze functie is voor 32-40 uur en de standplaats kan zowel in Amsterdam (De Boelelaan) als in Valkenburg (naast Leiden) zijn, net wat je voorkeur heeft. Het is een uitdagende functie waarin je bij ons op de werkvloer leert om een expert te worden op dit vakgebied.

Wat ga je doen?

Als 30% adviseur behandel en verwerk je binnenkomende 30% aanvragen op zelfstandige wijze. In deze rol voorzie je jouw klanten met een 30% aanvraag van een gedegen advies. Je bent een specialist op dit vakgebied of wilt deze graag worden en je werkt er proactief aan om alle relevante wet- en regelgeving op dit vakgebied te leren kennen. Ook blijf je actief op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Maar hoe werkt een 30% aanvraag eigenlijk? Werkgevers mogen aan een werknemer uit het buitenland een onbelaste vaste kostenvergoeding geven als tegemoetkoming in de extra kosten voor het verblijf in Nederland. Om onder deze 30%-regeling te vallen, moet de expat een specifieke deskundigheid hebben die op de Nederlandse arbeidsmarkt schaars is. In het geval van toestaan mag de werkgever 30% van het loon inclusief de vergoeding zonder verder bewijs onbelast aan de werknemer uitkeren. Dit is dus een aantrekkelijke regeling!

De werkzaamheden in deze functie bestaan o.a. uit het beoordelen van de aanvraag; het schrijven van een correct advies; de deadlines bewaken; contacten voeren per e-mail en telefoon met de belastingdienst en je klanten. Dit doe je natuurlijk samen met je collega’s, die je de finesses van het vak kunnen leren als je die nog niet hebt.

Wie ben jij?

In deze adviserende rol is het zeer belangrijk dat je secuur bent, dat je overzicht kunt behouden en goed kunt samenwerken. Ook dat je proactief, gestructureerd en betrouwbaar bent. Daarnaast ben je een goede communicator in woord en geschrift.

  • Je bent in het bezit van een relevant HBO diploma 
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de (internationale) belasting wereld
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
  • Je stelt de juiste prioriteiten, kunt goed plannen en organiseren en werkt proactief
  • Je bent accuraat en kwaliteitsgericht
  • Je bent zelfstandig, verantwoordelijk en betrokken
  • Je kan goed samenwerken en bent betrouwbaar in het nakomen van afspraken
  • Je bent gestructureerd en dienstverlenend

Werken bij LIMES

Meer lezen over LIMES en hoe werken bij LIMES nu eigenlijk is? Lees het allemaal in ons eMagazine.

LIMES in het kort

LIMES international is een toonaangevende adviesorganisatie die het verschil maakt. Onze cliënten zijn internationaal. Wij bieden oplossingen op het gebied van belastingheffing, sociale zekerheid, immigratie en juridische vraagstukken. Het unieke van LIMES international is dat we een nichespeler zijn die de cliënten, behalve vanuit de theorie, ook praktisch begeleidt en ontzorgt. Om dit goed te kunnen doen, besteden wij veel aandacht aan vaktechniek.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, een mobiliteitsbudget, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt.

LIMES heeft twee kantoorpanden; één aan de Rijn vlakbij Leiden en één in Amsterdam. Vanuit elke kamer in ons Valkenburgse kantoor heb je een geweldig uitzicht. In het Amsterdamse pand zit je pal aan de bruisende Zuidas. In beide kantoren werken wij met de nieuwste apparatuur en lunchen we dagelijks graag samen. Last but not least… wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.

Interesse?

Wij leren jou graag kennen! Solliciteren kan eenvoudig via de onderstaande button.

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem in dat geval gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00