Wij zoeken per direct, voor langdurig dienstverband, een enthousiaste administratief medewerker binnen het 30%-team. Deze functie is voor 24-40 uur met als standplaats Valkenburg Z-H. Het is een uitdagende ‘learning on the job’ functie.

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker op de 30%-afdeling ben je verantwoordelijk voor het coördineren van werkzaamheden waarbij je administratieve ondersteuning biedt aan verschillende collega’s. Je onderhoudt het contact met cliënten en de Belastingdienst zowel mondeling als schriftelijk in zowel het Nederlands als Engels. Verder ben je bezig met het nauwlettend bewaken van de deadlines, het verwerken van post en het beoordelen van binnenkomende aanvragen voor de 30%- regeling. 

Je bent echt  ‘de spin in het web’ tussen jouw collega’s van de 30%-afdeling, de fiscale adviseurs en de klanten. In deze rol ben je een administratieve duizendpoot en vind je het leuk om je te verdiepen in alle relevante wet- en regelgeving om zo het vakgebied beter te leren kennen. Dit alles doe je in samenwerking met je collega’s, die je de fijne kneepjes van het vak kunnen bijbrengen als je nog geen ervaring hebt. In deze rol is accuratesse zeer belangrijk. Nieuwsgierig geworden naar de 30%-regeling? Lees dan ons eMagazine. 

Wie ben jij?

Om deze rol goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat:

  • je in het bezit bent van een HAVO / HBO diploma of je hebt HBO werk- en denkniveau 
  • je communicatief vaardig bent in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
  • je goed prioriteiten kunt stellen en je werkt pro-actief
  • je goed bent in plannen en organiseren
  • je zeer accuraat, kritisch en kwaliteitsgericht bent
  • je bent zelfstandig, verantwoordelijk en betrokken bent
  • je goed kunt samenwerken
  • je gestructureerd en dienstverlenend bent

Werken bij LIMES

Meer lezen over LIMES en hoe werken bij LIMES nu eigenlijk is? Lees het allemaal in ons eMagazine.

Team LIMES Methode

Al jaren werken wij samen aan optimale oplossingen voor onze cliënten op basis van de Team LIMES Methode: vraagstukken bekijken wij vanuit vijf disciplines, te weten business taxes, social security, immigration, legal en global mobility tax. Met onze drietraps werkwijze van analyse, strategie en compliance creëren we verschillende inzichten en perspectieven om tot de beste geïntegreerde oplossingen en adviezen te komen. Maar ook compliant zijn, risico’s zoveel mogelijk te beperken en natuurlijk eventuele voordelen te benutten. Dat is wat ons onderscheidt en cliënten voor ons doet kiezen.

Zo vormt de Team LIMES Methode de katalysator voor internationale ambities.

LIMES in het kort

LIMES international is een toonaangevende adviesorganisatie die het verschil maakt. Onze cliënten zijn internationaal. Wij bieden oplossingen op het gebied van belastingheffing, sociale zekerheid, immigratie en juridische vraagstukken. Het unieke van LIMES international is dat we een nichespeler zijn die de cliënten, behalve vanuit de theorie, ook praktisch begeleidt en ontzorgt. Om dit goed te kunnen doen, besteden wij veel aandacht aan vaktechniek.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke baan waarin geen dag hetzelfde is en waar teamleden elkaar helpen en versterken. Hiernaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede work-life balance, veel vakantiedagen, een mobiliteitsbudget, verschillende opleidingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling waarbij je pensioenpremie door LIMES betaald wordt. 

LIMES heeft twee kantoorpanden; één aan de Rijn vlakbij Leiden en één in Amsterdam. Vanuit elke kamer in ons Valkenburgse kantoor heb je een geweldig uitzicht. In het Amsterdamse pand zit je pal aan de bruisende Zuidas. In beide kantoren werken wij met de nieuwste apparatuur en lunchen we dagelijks graag samen. Last but not least… wij houden van gezelligheid en zijn altijd in voor een leuk feest.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een inventarisatie van jouw gedragseigenschappen (DISC-profiel). Deze stelt ons in staat om jouw kwaliteiten optimaal te laten aansluiten bij die van het team, zodat we met elkaar voor het beste resultaat kunnen gaan.

Interesse?

Wij leren jou graag kennen! Solliciteren kan eenvoudig via de onderstaande button.

Twijfel je nog of heb je vragen? Neem in dat geval gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00