AANGIFTEPRAKTIJK

DE AFDELING

De aangiftepraktijk ontzorgt hun cliënten van a tot z door de zorg van belastingaangiften op zich te nemen. De belastingaangiften worden gedaan op internationaal gebied, namelijk voor expats. Gedurende het gehele aangiftenproces begeleid deze afdeling de cliënt, dit kan de expat zelf of het bedrijf zijn waar de expat in dienst is. Hierbij zorgen wij voor een efficiënte voorbereiding van de aangiften. Indien het nodig is, stellen wij adviezen op en bereiden we bezwaarschriften voor.

Hoewel er momenteel geen openstaande vacatures zijn voor deze afdeling, zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. Lijkt deze afdeling jou interessant en heb je al enige kennis en/of ervaring met het aangiftenproces? Neem dan gerust contact met ons op!

Angelique Steenbeek
Angelique SteenbeekHR Adviseur
+31 88 089 90 00

Heeft deze afdeling jouw interesse gewekt en wil je graag met LIMES in contact komen? Of wil je misschien meer weten en heb je vragen? Bel of mail mij dan gerust. Je mag me natuurlijk ook een LinkedIn bericht sturen. Ik kijk ernaar uit om van jou te horen!