VAT2021-04-23T16:03:00+02:00

VAT SERVICES

Structureren waar nodig, altijd met een scherp oog op compliance.

     VAT

Wie de wereld als z’n speelveld beschouwt en opereert op internationale markten, krijgt vroeg of laat te maken met uitdagende vraagstukken op het gebied van BTW, invoerrechten en internationale wet- en regelgeving. Op deze gebieden liggen er zeeën aan mogelijkheden, voor wie de juiste wegen kent en contacten heeft. Of u nu actief bent in productie, distributie, logistiek, groothandel, bouw, e-commerce, media of zelfs zorg, met de juiste kennis en ervaring optimaliseren wij uw internationale activiteiten en transacties.

De aanpak van onze VAT-adviseurs is persoonlijk en onconventioneel. Graag gaan we naast u op de stoel zitten en kijken we met u door uw ondernemersbril. We adviseren u daarbij over optimaal internationaal zakendoen; rechtstreeks, via een lokale entiteit of een derde partij. We beperken de administratieve lasten. Structureren waar mogelijk. En werken nauw samen met internationale specialisten, waar nodig.

Services die we hierbij bieden:

  • adviseren over en optimaliseren van uw (internationale) BTW positie
  • BTW- en invoerrechtenanalyses
  • opstellen, indienen en afhandelen van uw BTW-aangiftes
  • bezwaar en beroep inzake BTW-aangiften en -aanslagen
  • opzetten van Europese distributiecentra
  • BTW-registratie en validatie BTW-nummers

Dankzij de one-stop-shop service van LIMES international kunnen we u nog veel breder van dienst zijn. Denk aan corporate taxtransfer pricing en uitzending van werknemers. Onderwerpen die vaak onlosmakelijk verbonden zijn met BTW gerelateerde vraagstukken.

LATEST NEWS

ONE-STOP-SHOP: WELKE SERVICES KUNNEN OOK INTERESSANT ZIJN VOOR U?

DISCOVER OUR SERVICES

Ga naar de bovenkant