De COVID-19 pandemie stelt momenteel mensen en bedrijven wereldwijd voor grote uitdagingen. Er heerst grote onzekerheid en er zullen ook bij u volop vragen zijn. In deze tijd staat LIMES international met al haar disciplines dan ook voor u klaar om te adviseren bij vragen omtrent het coronavirus in relatie tot global mobility.

Natuurlijk staat bij LIMES international de gezondheid van onze medewerkers op nummer 1. Daarom werken veel van onze collega’s tijdelijk vanuit huis. Zij hebben hier de volledige beschikking over de benodigde technologie, systemen en documentatie. Daardoor kunnen wij de kwaliteit van onze adviezen en de persoonlijke service die u van ons gewend bent blijven waarborgen.

Onze adviseurs zijn het beste mobiel of via e mail te bereiken. Beschikt u niet over de benodigde contactgegevens? Neem dan contact op met ons kantoor via +31 88 089 90 00.

Het LIMES international team hoopt de komende tijd voor u een pragmatische partner te kunnen zijn en u optimaal te ondersteunen bij al uw vragen omtrent grensoverschrijdend werken in deze COVID-19 crisis. Wij denken met u mee.