REMOTE WORKING Desk2021-12-13T16:30:25+01:00

REMOTE WORKING DESK

Welkom in de nieuwe wereld van werken.

Remote working, oftewel werken op afstand neemt een vlucht. Niet gek, gezien de situatie rondom COVID-19 én de digitale mogelijkheden die de 21e eeuw ons biedt. Het structureren van het werk, de juiste technische infrastructuur thuis opzetten en het behouden van de juiste work/life balance vormen grote uitdagingen binnen deze nieuwe manier van werken.

Wanneer dit ’thuis’ in hetzelfde land is als de desbetreffende onderneming is werken op afstand nog relatief eenvoudig. Complex wordt het als men vanuit het buitenland wil gaan werken. Want, wat vanuit huis kan, kan natuurlijk ook vanaf een bureau dat staat in het Italiaanse Rome, op het Spaanse Ibiza of vanaf het Engelse platteland.

Klinkt toch als een droom? Een andere cultuur ervaren, inspiratie opdoen in een nieuwe omgeving en ondertussen je talenten hier verder kunnen ontwikkelen. Maar, werken vanuit het buitenland brengt uitdagende vraagstukken met zich mee. Denk hierbij onder andere aan arbeidsrecht, (sociale) verzekeringen, pensioen en eventuele gevolgen voor het netto besteedbaar inkomen.

Meer weten? Contact onze Remote working Desk! De LIMES-specialisten bekijken de specifieke situatie vanuit diverse hoeken: van immigratie tot social security en van fiscale tot wettelijke verplichtingen. Dit advies vatten wij samen in een totaaloplossing die het voor onze cliënten mogelijk maakt om de wereld verder te kunnen ontdekken.

LATEST NEWS

ONE-STOP-SHOP: WELKE SERVICES KUNNEN OOK INTERESSANT ZIJN VOOR U?

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over remote working? Neem dan contact op met onze Remote Working Desk door het contactformulier in te vullen of door onze specialisten rechtstreeks te mailen.

  Jaap Spierenburg
  Jaap Spierenburg
  Age Seinstra
  Age Seinstra
  Martin van Harten
  Martin van Harten
  Frank Mélotte
  Frank Mélotte

  DISCOVER OUR SERVICES

  Ga naar de bovenkant