ONZE DIENSTEN

LIMES international is voor steeds meer getalenteerde, ambitieuze mensen en dynamische organisaties de one-stop-shop voor internationale dienstverlening.

ONE-STOP-SHOP

De toenemende complexiteit in (internationale) wet- en regelgeving zorgt ervoor, dat er bij onze cliënten steeds meer behoefte is aan écht integrale dienstverlening. De aard van hun vraagstukken maakt dat wij bij onze dienstverlening corporate tax, employee tax, social security, VAT & customs, legal en immigration niet meer los van elkaar kunnen zien.

Als pragmatische partner zijn wij er trots op om deze disciplines tot in detail te beheersen en ze onder één dak aan te kunnen bieden. Ons doel is u daarbij zoveel mogelijk te ontzorgen en faciliteren, zodat u kunt doen waar u goed in bent: internationaal zakendoen en de wereld tot uw speelveld maken.  Met de focus op het beste resultaat gaan we graag samen met u om de tafel. Om kritische vragen te stellen. Nieuwe mogelijkheden te verkennen. En op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag. Want juist met de antwoorden daarop, onderscheiden wij ons en kunt u het verschil maken bij uw medewerkers, cliënten en relaties.

LIMES international is voor steeds meer getalenteerde, ambitieuze mensen en dynamische organisaties de one-stop-shop voor internationale dienstverlening. Die overigens niet alleen adviseert over grensoverschrijdende activiteiten, maar deze adviezen ook graag met u implementeert.