ONS VERHAAL

Ons doel is u zoveel mogelijk te ontzorgen en faciliteren, zodat u kunt doen waar u goed in bent: internationaal zakendoen en de wereld tot uw speelveld maken.

DE WERELD IS UW SPEELVELD

Voor mensen en bedrijven die over landsgrenzen opereren, is gespecialiseerde integrale fiscaal-juridische ondersteuning cruciaal en van toegevoegde waarde om internationale ambities te realiseren. LIMES international biedt al ruim dertig jaar integrale dienstverlening op het gebied van corporate tax, employee tax en social security.

De aard en complexiteit van actuele vraagstukken maakt dat we deze disciplines samen met VAT, legal en immigration niet meer los van elkaar kunnen zien. We beheersen ze tot in detail en bieden ze, als one-stop- shop, onder één dak aan. Daarbij ontzorgen en faciliteren we u zoveel mogelijk, zodat u kunt doen waar u goed in bent: internationaal zakendoen en de wereld tot uw speelveld maken.

Met de focus op het beste resultaat stellen we kritische vragen, verkennen we nieuwe mogelijkheden en gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag. Dat is wat ons onderscheidt en waarmee u het verschil maakt bij medewerkers, cliënten en relaties. We adviseren u niet alleen over grensoverschrijdende activiteiten, maar implementeren deze adviezen ook graag met u.

Door onze aansluiting bij Geneva Group International (GGI) en EuRA beschikken we over een uitgebreid netwerk van internationale dienstverleners op alle denkbare gebieden. In elk land bieden we u de benodigde lokale kennis, contacten en ondersteuning.

Daarnaast is gespecialiseerde kennis voor de LIMES-professionals een ‘life-line’. Via LIMES academy delen we onze kennis met cliënten en relaties. Deze interactie leidt steeds weer tot nieuwe inzichten en uitdagingen en zorgt voor een continue afstemming van kennis op de dagelijkse praktijk en omgekeerd. We gaan graag voor u aan de slag. Als de wereld uw speelveld is, staan onze toegewijde adviseurs klaar om u te ondersteunen bij internationale vraagstukken.

Download onze corporate story