LIMES & GOLF

Excelleren in alle opzichten en constant streven naar topkwaliteit.

MEET OUR PRO’S

LIMES international is trotse sponsor van playing pro Darius van Driel en teaching pro Tjeerd Staal. Wij stellen ze graag aan u voor.

Darius van Driel
Darius van DrielGolfprofessional
Darius (1989 – Leidschendam) begon met golf toen hij 11 was. Darius is al ruim 15 jaar lid van de Noordwijkse Golfclub. Na een succesvolle tijd als junior/amateur besloot hij in 2015 om zijn loopbaan als Pro (h’cap +6) voort te zetten. In zijn eerste jaar als pro won hij de Alps Tour Order of Merit en promoveerde daarmee direct tot de Challenge Tour. Tussen 2016 en 2019 boekte hij twee overwinningen op de Challenge Tour, de eerste overwinning van een Nederlandse golfer in vijf jaar. In 2019 eindigde hij op de 13e plek in de Order of Merit. Zo verdiende hij zijn volle kaart voor het seizoen 2020 van de European Tour. Helaas werd dit seizoen verstoord door de coronapandemie. In 2021 speelt hij zijn tweede jaar op de European Tour.
Tjeerd Staal
Tjeerd StaalGolfinstructeur
Tjeerd (1980 – Leiden) groeide op met de golfsport. Hij begon als ballenraper, waarna hij op zijn tiende zelf ook startte met het beoefenen van de sport. Hij maakte deel uit van de selectie van Jong Oranje en later van Oranje. Sinds 1999 is hij lid van de Noordwijkse Golfclub. Sindsdien is hij actief verbonden aan de club. Op de Noordwijkse werd hij clubkampioen en drievoudig jeugdkampioen. In 2009 boekte hij de overwinning op het Nationaal Open. Tegenwoordig runt hij de golfschool op golfclub Tespelduyn in Noordwijkerhout. Daarnaast begeleidt hij de golfende relaties van LIMES tijdens het jaarlijks terugkerend LIMES Client Golf Event.

9 HOLES | 9 VRAGEN

Nick Domburg – partner bij LIMES international en fanatiek golfer – geeft ons in dit ‘9 holes | 9 vragen’ interview een kijkje in de golfwereld. Hij legt de link tussen LIMES en de golfsport, geeft tips en tricks voor starters en neemt ons mee in de uitdagingen die hij met zowel golf als in de corporate wereld heeft leren kennen.

LEES HET INTERVIEW