LIMES academy2018-07-04T15:24:45+00:00

LIMES ACADEMY

Doorlopend investeren in onze kennis en die met u delen. Dat is onze kracht!

VOOR PROFESSIONALS

Voor de LIMES-professionals is gespecialiseerde kennis een ‘life-line’. Hier investeren we doorlopend in en het vormt een van de dragende pijlers onder onze organisatie en dienstverlening. Om andere professionals mee te laten delen in deze kennis en om op een laagdrempelige wijze kennis te kunnen maken met onze organisatie, is er LIMES academy. Tijdens de seminars, workshops en in-house presentaties van dit kenniscentrum voeden we HR-professionals, arbeidsrechtadvocaten en accountants met actuele kennis, boeiende praktijkcases en oplossingen voor uitdagende vraagstukken.

De dynamische interactie met cliënten en relaties tijdens bijeenkomsten van LIMES academy leidt steeds weer tot nieuwe inzichten en uitdagingen. Daarnaast zorgt het voor een continue afstemming van kennis op de dagelijkse praktijk en omgekeerd. Een niet te onderschatten factor hierbij zijn de uitgebreide netwerkmogelijkheden. De groepen zijn compact – doorgaans tot 15 deelnemers – waardoor er tijdens LIMES academy-sessies alle gelegenheid is voor collegiaal overleg. LIMES academy organiseert niet alleen sessies in Valkenburg (ZH), maar is ook actief in Eindhoven en Zwolle. Daardoor zijn het interessante netwerkgelegenheden voor professionals uit het hele land.

GA NAAR LIMESACADEMY.COM

INTERESSE?

Tijdens de seminars, workshops en in-house presentaties voeden we HR-professionals, arbeidsrechtadvocaten en accountants met actuele kennis, boeiende praktijkcases en oplossingen voor uitdagende vraagstukken. Benieuwd naar het LIMES academy programma?

DOWNLOAD HET JAARPROGRAMMA

LET’S TALK!