LEGAL2021-04-23T15:59:38+02:00

LEGAL SERVICES

We bieden juridische en fiscale ondersteuning, zodat u zich kunt bezighouden met waar u goed in bent.

     LEGAL

De wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht verschilt van land tot land en is bovendien continu aan veranderingen onderhevig. Voor de meeste bedrijven behoort deze materie niet tot hun corebusiness. Voor bedrijven met expats zijn lokale en gespecialiseerde kennis, expertise en contacten dan ook cruciaal om arbeidsrechtelijke zaken goed te regelen, risico’s en aansprakelijkheden tot een minimum te beperken en kostenefficiënt te kunnen werken.

LIMES international beschikt over veel kennis, ervaring en waardevolle contacten in binnen- en buitenland. Hierdoor zijn we in staat u waar ook ter wereld optimaal bij te staan met advies en ondersteuning op het gebied van onder andere salary splits, arbeidsvoorwaarden, arbeidscontracten, aanvullende bepalingen, expatbeleid, aandelen- en optieregelingen en ontslagregelingen.

Ook voor buitenlandse bedrijven, veelal afkomstig uit de Verenigde Staten en Azië, die in of vanuit Nederland de Europese markt willen benaderen, biedt LIMES waardevolle juridische en fiscale adviezen en ondersteuning. Zo helpen we u met het creëren van voordelen voor werkgevers én expats, onder meer door de juiste toepassing van de 30%-regeling, competitief en flexibel expatbeleid, probleemloze ontslagregelingen en de bijbehorende advisering over tax-planning. Uiteraard met de zekerheid van compliancy.

Onze adviseurs adviseren onder meer bij:

  • het opstellen van arbeidscontracten van werknemers en de toepasselijke (buitenlandse) arbeidsrechtelijke bepalingen
  • competitief en flexibel expatbeleid inzake primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • ontslagregelingen

LATEST NEWS

ONE-STOP-SHOP: WELKE SERVICES KUNNEN OOK INTERESSANT ZIJN VOOR U?

DISCOVER OUR SERVICES

Ga naar de bovenkant