HUMAN RESOURCES2021-04-23T16:01:38+02:00

HUMAN RESOURCES SERVICES

Wij staan u met raad en daad bij in alle denkbare HR-taken.

     HUMAN RESOURCES

HR-afdelingen van internationaal opererende organisaties hebben te maken met een veelheid aan uitdagingen. Tegelijk zorgt het internationale karakter van hun werkzaamheden voor een hoge werkdruk, zeker waar het de administratieve werkzaamheden betreft. LIMES international beschikt over ervaren professionals, die u kunnen bijstaan bij alle denkbare HR-taken. Werkzaamheden kunnen zeer divers zijn en variëren van projectmanagement en werving en selectie tot salaris- en personeelsadministratie en het organiseren van trainingen en opleidingen voor internationale HR-professional of partners van expats.

HR CONSULTANCY

We richten ons op het oplossen van internationale HR-vraagstukken. We blijven in contact met onze HR-professionals en met u als opdrachtgever. Daardoor weten we of de kennis, werkwijze en competenties voldoende zijn om optimaal te blijven functioneren.

Voor het oplossen van kortstondige tot langdurige HR-vraagstukken leveren we vanuit onze eigen HR-consultancy-pool de juiste professionals. Deze kunnen worden ingezet op project- of uurbasis. De tariefvaststelling is of een projecttarief of op basis van het salaris van de kandidaat (detachering). U weet vooraf precies waar u aan toe bent.

DETACHERING

Het kan gebeuren dat u tijdelijk een HR-professional nodig heeft om bijvoorbeeld een project uit te voeren, zoals het schrijven van een global mobility plan. Door ons brede (internationale) netwerk van HR-professionals kunnen we uw tijdelijke tekort snel opvangen met hooggekwalificeerde specialisten zoals:

  • (international) HR business partners
  • senior international HR business partners
  • HR directors
  • global mobility officers en managers
  • compensation & benefit professionals
  • C-level executives zoals managing directors, operational officers, general Managers
  • finance professionals, zoals CFO’s, controllers en payroll-specialisten

WERVING EN SELECTIE

Voor een permanente invulling van een HR-vacature gaan we actief op zoek naar de juiste kandidaat. Met behulp van een unieke search-tool, eigen search-professionals aangevuld met onze eigen internationale recruitment-ervaring, kunnen we op efficiënte wijze tijd en kosten besparen bij het invullen van uw HR-vacatures op medior en senior managementniveau.

Indien gewenst kunnen we bij uw werving- en selectieproces begeleiding garanderen en kunnen de door ons of derden geselecteerde kandidaten getoetst worden op hun gedrag en competenties door een IGT-toets op basis van de DISC-methode.

LIMES academy

We richten ons ook op de persoonlijke ontwikkeling van HR-professionals. Hiervoor beschikken we over een zeer actief eigen kenniscentrum, LIMES academy genaamd. Tijdens seminars, workshops en in-house presentaties van LIMES academy voeden we HR-professionals, maar ook arbeidsrecht advocaten en accountants, met actuele kennis, boeiende praktijkcases en oplossingen voor uitdagende vraagstukken. Omdat LIMES international zich profileert als one-stop-shop, beperken onze LIMES academy-activiteiten zich niet tot het HR-werkgebied. Ook op werkgebieden, zoals (international) payroll, legal en immigration + relocation, zijn we u graag van dienst.

LATEST NEWS

ONE-STOP-SHOP: WELKE SERVICES KUNNEN OOK INTERESSANT ZIJN VOOR U?

DISCOVER OUR SERVICES

Ga naar de bovenkant