COVID-192021-10-06T10:08:43+02:00

COVID-19 + GLOBAL MOBILITY

Hulp bij coronavirus vragen in relatie tot global mobility?

De COVID-19 pandemie stelt mensen en bedrijven wereldwijd voor grote uitdagingen. Er heerst grote onzekerheid en er zullen ook bij u volop vragen zijn. In deze tijd staat LIMES international met al haar disciplines dan ook voor u klaar om te adviseren bij vragen omtrent het coronavirus in relatie tot global mobility.
Het LIMES international team hoopt voor u een pragmatische partner te zijn en u optimaal te ondersteunen bij al uw vragen omtrent grensoverschrijdend werken in deze coronacrisis. Hieronder vindt u informatie over de immigratie-gerelateerde veranderingen en maatregelen.

Immigratie maatregelen

Vanwege de doorgevoerde COVID-19 maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), de gemeenten, de GGD’s en andere betrokken partijen diverse maatregelen getroffen, waardoor de dienstverlening anders wordt vormgegeven dan gebruikelijk.

Weten welke veranderingen op uw situatie van toepassing zijn?

OVERZICHT IMMIGRATIE MAATREGELEN

CORONA UPDATES

COVID-19 #20 | Tijdelijke overeenkomsten NL met België en Duitsland inzake grenswerkers eindigen per 1 juli 2022

25 april 2022|

Nu er steeds minder beperkingen in verband met COVID-19 gelden, zijn de speciale fiscale maatregelen voor grenswerkers voor de laatste [...]

DISCOVER OUR SERVICES

CONTACT OPNEMEN?

U kunt bij vragen contact opnemen met uw huidige adviseur. Heeft u op het moment (nog) geen adviseur? Bel ons dan op: +31 88 089 90 00

Ga naar de bovenkant